Arkadaşlar iyi günler. MSI B450M Pro- M.2 Max AM4 DDR4 3466 anakart olarak bu cihazı kullanacağım. Bunun için 650W en iyilerinden Power Supply önerisinde bulunur musunuz? Pek anlamadığım için Power Supply'dan hangisi iyidir bilmiyorum. Araştırma yaptım Power sumsı MPG A650GF 6550W 80+ Gold Power Supply.
Bu Power Supply'ı almayı düşünüyorum 1400 lira gibi bir fiyatı var.
Sizce bunu alsam nasıl olur? Veya sizin önerebileceğiniz bir Power Supply var mı?
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
* Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection) * Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection) * Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection) * Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection) * Yüksek Sıcaklık Koruması (Over Tempature Protection) * Yüksek Akım Koruması (Over Current...
En ucuz High Power Super GD+ 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Super GD+ 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.837,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!