MSI MPG A650GF 650W 80 Plus Gold markası olan PSU kullanıyorum. Gerekli korumalar bulunuyor mu voltaj dengeleyici akım koruma vs. bulunmuyorsa ne yapmam lazım bulunuyor ise + olarak daha fazla korumak istiyorum ne yapabilirim? Sizce PSU nasıl?
MSI MPG A650GF 650W 80 Plus Gold markası olan PSU kullanıyorum. Gerekli korumalar bulunuyor mu voltaj dengeleyici akım koruma vs. bulunmuyorsa ne yapmam lazım bulunuyor ise + olarak daha fazla korumak istiyorum ne yapabilirim? Sizce PSU nasıl?
Daha fazla koruma kesintisiz güç kaynağı almak oluyor. Elektrik kesilmelerinde bilgisayarın aniden kapanmak yerine, senin sağlıklı şekilde kapatmanı sağlayacak süre tanıyor.
https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-a650gf-650w-80-gold-power-supply-pm-HBC00000BU3YD Geçenlerde bu PSU'yu sipariş ettim sizce nasıl bir PSU gereken korumalar var mı bazen elektrik gidip geliyor sıkıntı yaşar mıyım geçenlerde lambanın ışığı kısılıp geri yükseldi ve PSU yandı dandik markaydı bu...
www.technopat.net
Geçen bu konunun aynısını açtınız. Zaten cevabı verilmişti. Korumaları tam, kaliteli bir model. Fiyatı kötü sadece ama kaliteli.
Kaliteli bir akım korumalı priz de sorun olmaz, akım korumalı prizlere hiç bakmadım ve şu an için ilgili değilim. Onun için araştırma yapın veya yeni konu açın derim.