Ben boşta sadece egzoz fanı tıkırtısı duyuyorum, egzoz fanını durdurunca hiç ses gelmiyor. Sessiz bir egzoz fanı aldıktan sonra istediğim sessizliğe ulaşacağım.
Gürültülü olmayan ortamda ben fan sesi duyuyorum ama sokak gürültüsünü dahil edersek duymuyorum. Sadece yüksek gereksinimli oyunlarda ekran kartı uçak moduna geçiyor tek onun sesi duyuluyor.
Gürültülü olmayan ortamda ben fan sesi duyuyorum ama sokak gürültüsünü dahil edersek duymuyorum. Sadece yüksek gereksinimli oyunlarda ekran kartı uçak moduna geçiyor tek onun sesi duyuluyor.
Aynen bende de öyle, Cooler Master'ı sökünce PC boştayken ses tamamen azaldı, Cooler Master fanı çok sesli dönüyordu. High Power aldığım iyi oldu, 2 yıl sessiz çalışsa yeter bana.
Benim TUF 3070 Ti yükte %80 fandan aşağı görmüyor. CPU fanı SE224XT kullanıyorum genel olarak sessizde çok sessiz ortamda sallanma sesi oluyor sinir bozucu bir şekilde. Power'ım iyi olduğundan onda pek ses yok genel olarak kasa fanları üfleme sesi duyuluyor.