MSI Mpg A750GF 750W 80+ Gold PSU Alınır mı?

shyzeq

Kilopat
750W 80+ Gold Modüler PSU bakıyorum ve bunu modeli alacağım. Sizce iyi bir PSU mu yoksa daha iyi bir PSU alabilir miyim? Max bütçe 2400.

Hocam markaya güvenemedim iyi bir marka mı? Ve neden alınmaz dediniz bu modele çoğunluk iyi bir psu olduğunu söylemiş?

Hocam markaya güvenemedim iyi bir marka mı?
High Power, ana işi PSU olan bir markadır ve güvenilirdir.
Ve neden alınmaz dediniz bu modele çoğunluk iyi bir PSU olduğunu söylemiş?
"Nerede çokluk, orada..." diye bir söz vardır, bu söz o çoğunluğa uyumlu olmuş. Teknik açıdan 750W modelinde birkaç problem var. Bu sebeple 750W versiyonu alınmaz. 650W olanında sorun yok ve alınır, 850W olanında yeterli inceleme yok.

Aslında sistemime 650w da yetiyor fakat daha ileri dönük bir sistem olması adına 750w alacağım, attığınız model uzun ömürlü ve kabloları kısa değildir umarım?

Aslında sistemime 650W yetiyor fakat daha ileri dönük bir sistem olması adına 750W alacağım, attığınız model uzun ömürlü ve kabloları kısa değildir umarım?
Kablo boyutuyla alakalı bir bilgi bulamadım ancak ATX bir güç kaynağı olduğundan ötürü kısa olacağını sanmıyorum.

Bu arada ürüne ömür biçemem. Gidip Seasonic bile alsan bir şey olup olmayacağını bilemezsin. İyi bir ürün ve iyi bir marka. Gerisi şansa kalmış.

Aldım hocam önerdiğiniz modeli umarım memnun kalırım çünkü Gamepower GP650 gibi C4 bir PSU dan geçiş yapıcam. Umarım herhangi bir sorunda sistemime zarar vermez.

Aldım hocam önerdiğiniz modeli umarım memnun kalırım çünkü Gamepower GP650 gibi C4 bir PSU'dan geçiş yapacağım. Umarım herhangi bir sorunda sistemime zarar vermez.
Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…