Merhaba arkadaşlar, yaklaşık birkaç aydır bilgisayarımın kullanırken durduk yere kapanmalar yaşıyorum fakat farklı olan noktası bilgisayarım gerçek anlamda kapanmıyor görüntüm gidiyor hiçbir şeyi kullanamıyorum fakat bilgisayarımın kasasında her şey hala açık gibi gözüküyor. Bugün de gene aynı durumu yaşadım, açma kapama tuşuna basılı tutarak bilgisayara kapatamadığımdan dolayı bilgisayarımı güç kaynağının arkasındaki açma kapatmadan kapatmak zorundayım fakat bu sefer bilgisayarıma açamadım.
Anakartıma güç gittiğini görebiliyordum fakat bilgisayarımı açamıyorum. Örnek vermek gerekirse bilgisayarıma bağlı olan kulaklığın RGB'si hala yanıyordu fakat bilgisayarıma açamıyordum. Birkaç kez aç kapama yapma sonucu en sonunda pat diye bir ses geldikten sonra bilgisayarımın arkasında anlık bir ışık gördüm. Tabii ki korkudan hemen fişleri prizden çıkardım. Sonraki süreçte yanık kokusu almaya da başladım, bu durumda ne yapmam gerektiği hakkında kafam karışık olduğundan foruma danışmak istedim. Bu durum garanti kapsamına girer mi, diğer parçalarım zarar görmüş müdür, böyle bir şeyi bir daha yaşamamak için ne yapmalıyım?
PSU: MSI MPG A850GF 850W 80 Plus Gold 140mm full modüler Gaming Power Supply.