MSI MPG B550 alınır mı?

Serhat.48

Hectopat
Yer
Viseu
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Herkese iyi günler, MSI A320 m Pro vd/s anakart kullanıyorum ve MSI Mpg B550 Gaming Plus anakarta geçmek istiyorum. Çünkü anakartımda M.2 desteği yok ve RAM slotu 2 adet mevcut. Bu anakarta baktım, fiyatı uygun geldi. Sizce geçmeye gerek var mı? Yoksa gereksiz masraf mı olur?

M.2 ve daha fazla RAM slotuna ihtiyacınız varsa geçilir tabii ki.

M.2 ve daha fazla RAM slotuna ihtiyacınız varsa geçilir tabii ki.

2 adet düşük GBli SATA SSD mevcut ama artık yetmiyorlar ve oynadığım oyunlarda 12 13 GB RAM tüketiyor, peki bu anakartta BIOS flashback var olduğunu gördüm USB'ye BIOS yüklesem anakartta sorunsuz BIOS güncellenir mi? Ekstra bir şey yapmama gerek var mı?
Böyle bir parça listesi yaptım sizce nasıl?

Sistemde takılı RAM'ler 2 adet G.Skill 8 GB CL16 3200 MHz RAM.

Prime B550MK veya Rev 1.4 B550 D3SH alın bence, ölü sokete fazladan yatırım yapmaya gerek yok. Bundan kalan para ile de üst kalite bir SSD alıp ileride DDR5'e geçince de kullanırsınız o SSD'yi.

Prime B550MK veya Rev 1.4 B550 D3SH alın bence, ölü sokete fazladan yatırım yapmaya gerek yok. Bundan kalan para ile de üst kalite bir SSD alıp ileride DDR5'e geçince de kullanırsınız o SSD'yi.

Sanırım B550MK da BIOS flashback yok 5000 serisi hazır yazıyor ama bazı yorumlarda çalışmadığını söylüyorlar.

Sanırım B550MK da BIOS flashback yok 5000 serisi hazır yazıyor ama bazı yorumlarda çalışmadığını söylüyorlar.

B550 D3SH Rev 1.4'de Bios Flashback tuşu var. Bulabilirseniz gayet işinizi görür bir anakart olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…