MSI MPG B550 BIOS Update hatası

LENJİİ

Decapat
FAT32 formatındaki belleğime Recep abinin hazırlamış olduğu gibi BIOS en güncel sürümünü indirdim.
Kasa kapalıyken BIOS bölümüne flaşı takıp BIOS tuşuna bastım. 2sn kadar ışık yanıp söndü sonra sadece kırmızı yanmaya başladı sorun nedir anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Anakart MSI MPG B550 Gaming Plus.

Geçmiş olsun, görüntü geliyor mu şu an?

FAT32 formatındaki belleğime Recep abinin hazırlamış olduğu gibi BIOS en güncel sürümünü indirdim.
Kasa kapalıyken BIOS bölümüne flaşı takıp BIOS tuşuna bastım. 2sn kadar ışık yanıp söndü sonra sadece kırmızı yanmaya başladı sorun nedir anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Anakart MSI MPG B550 Gaming Plus.
Tekrar denemek isteyebilirsin, olmazsa ver elini MSI servise. <3

Büyük ihtimalle servise gidecek. MSI B550 Gaming Plus ile defalarca yaşadım bu sorunu. Bios yüzünden işlemci nasıl olduysa yandı. Onu da değiştirdiler.

Hocam şuan o halde bilmediğimden ellemedim çıkarıp tekrar çalıştırayım mı

Büyük ihtimalle servise gidecek. MSI B550 Gaming Plus ile defalarca yaşadım bu sorunu. Bios yüzünden işlemci nasıl olduysa yandı. Onu da değiştirdiler.
Napayım hocam şimdi kasa o halde hala flaşı çıkarıp. Pcyi çalıştırayım mı bir sorun olur mu?

Hocam ellemedim kasayı flaşı çıkarıp tekrar çalıştırayım mı?
PC'yi açın, yarıda kesmişsiniz sanırım siz işlemi. Işığın kırmızı yanması normaldi. 5 dakika sonra kendiliğinden açılacaktı sistem.

PC'yi açın, yarıda kesmişsiniz sanırım siz işlemi. Işığın kırmızı yanması normaldi. 5 dakika sonra kendiliğinden açılacaktı sistem.
Flaşı çıkartayım mı çıkarmadan mı açayım

Hocam recep abi nasıl yaptıysa öyle yaptım valla

Sistemi açın. Ekrana görüntü geliyor mu? Flashback ile güncellemeye çalışmışsınız. İşlemci desteği getirmek için mi güncellediniz? Olayı baştan bir anlatın bakalım.
Hocam şöyle sistemi yeni kurdum bayadır formatlı bir şekişde duruyordu parçaları taktım sistemi açtım windows falan güncelledim birkaç uygulam vs yüklemiştim. Sonra technopat youtubedan msi bios update izledim recep abi gibi flaşı hazırladım kasayı kapattım taktım flaşı bios tuşuna bastım. Son durum bu ışık sadece kırmızı yanıyor ilk 3 sn yanıp söndü sadece

Sistemi açın. Ekrana görüntü geliyor mu? Flashback ile güncellemeye çalışmışsınız. İşlemci desteği getirmek için mi güncellediniz? Olayı baştan bir anlatın bakalım.
Sistemi flaş belleği çıkarıp mı açayım çıkarmadan mı açayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı