C cihngul Centipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #1 Dragon Center uygulamasından anakartımı görmüyor ve anakartımın RGB'leri yanmıyor Dragon Center defalarca kaldırıp yükledim durum yine de değişmedi bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz dostlarım.
Dragon Center uygulamasından anakartımı görmüyor ve anakartımın RGB'leri yanmıyor Dragon Center defalarca kaldırıp yükledim durum yine de değişmedi bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz dostlarım.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 17 Eylül 2021 #2 MSI Mystic Light yüklemen lazım. Mystic Light RGB Gaming PC | MSI Get hyped with the glowing vibes! Check out MSI Mystic Light compatible products and build the light-synchronized RGB gaming pc of your own. www.msi.com
MSI Mystic Light yüklemen lazım. Mystic Light RGB Gaming PC | MSI Get hyped with the glowing vibes! Check out MSI Mystic Light compatible products and build the light-synchronized RGB gaming pc of your own. www.msi.com