ucanpengu3N Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 98 4 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. İkisi arasında kaldım. Hangisini öneririsiniz? Wi-Fi özelligi ve ileriye dönük bir anakart arıyorum. Tavsiyelere açıgım. Asus TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi) - MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi Karşılaştırması - Epey Epey - Asus TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi) - MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Merhaba arkadaşlar. İkisi arasında kaldım. Hangisini öneririsiniz? Wi-Fi özelligi ve ileriye dönük bir anakart arıyorum. Tavsiyelere açıgım. Asus TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi) - MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi Karşılaştırması - Epey Epey - Asus TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi) - MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
E esmerim00 Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 16 Yer batman Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek mühendis 10 Nisan 2021 #2 Merhaba. Bende çok kararsız kaldım senin gibi kardeşim. Asus TUF Gaming B550M-Plus (Wi-fi) bu modeli almayı düşünüyorum şu an da. Hem gürültü önleyici özelliği hem Pci express 4.0 özelliği hem de şu an Asus markasını kullandığım için.
Merhaba. Bende çok kararsız kaldım senin gibi kardeşim. Asus TUF Gaming B550M-Plus (Wi-fi) bu modeli almayı düşünüyorum şu an da. Hem gürültü önleyici özelliği hem Pci express 4.0 özelliği hem de şu an Asus markasını kullandığım için.