Ucuz fiyatı dolayısıyla MSI MPG B550 Gaming Plus anakartı almak istiyorum fakat hakkında hiçbir inceleme veyahut tavsiye yok. Sizce bu anakart nasıldır, alınır mı? Benzer fiyata muadilleri varsa onları da önerebilirsiniz.
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.426,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ucuz fiyatı dolayısıyla MSI MPG B550 GAMING Plus anakartı almak istiyorum fakat hakkında hiçbir inceleme veyahut tavsiye yok. Sizce bu anakart nasıldır, alınır mı? Benzer fiyata muadilleri varsa onları da önerebilirsiniz.
Ben yaklaşık 1 ay önce aldım aktif olarak kullanıyorum Ryzen 5 5600X işlemci stabil sekilde çalıyor Dragon Center Mystic Light yazılımı ile rbglerini kasamla uyumlu şekilde kullanıyorum yaşadığım tekbir sıkıntı var arka mikrofon jak girişinde mikrofon sesim fısıltı gibi gidiyor bu yüzden ön jak kullanmak zorunda kalıyorum ayrıca yine Dragon Center yazılımı ile güncel driverleri yüklemek çok kolay. Tavsiye eder miyim açık söylemek gerekirse jak olayı canımı sıkıyor biraz karar senin.