Bu anakart Bluetooth destekleriyor mu? Ben harici bir tane taktım. Windows algılıyor ve aygıt yöneticisinde gözüküyor. QR okutunca dosyalar iniyor ve başlatıyorum. Dosya işlemi bittikten sonra bile Bluetooth özelliği gelmedi.
Bluetooth çipi genelde Wi-fi çipiyle birlikte geliyor. Yani aynı modül içerisinde. Sizin ana kartınızda Wi-fi olmadığından bluetooth da maalesef yok. Harici olarak USB ile kendiniz takmalısınız sisteminize.
Bluetooth çipi genelde Wi-Fi çipiyle birlikte geliyor. Yani aynı modül içerisinde. Sizin ana kartınızda Wi-Fi olmadığından Bluetooth da maalesef yok. Harici olarak USB ile kendiniz takmalısınız sisteminize.
İşletim sisteminiz nedir? Ürününüzün de linkini atabilir misiniz? Ayrıca kasanızın önüne takıyorsanız eğer direkt kasa arkasında anakarta takarak deneyin bir de.
İşletim sisteminiz nedir? Ürününüzün de linkini atabilir misiniz? Ayrıca kasanızın önüne takıyorsanız eğer direkt kasa arkasında anakarta takarak deneyin bir de.
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 318,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!