MSI MPG B550 Gaming Plus iyi midir?

weoji0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bir süredir B550 anakart arayışındaydım normalde yarın 2300 TL ile Gigabyte DS3H alacaktım, lakin az önce yaklaşık 3800 TL bandında satılan başlıktaki kartı 3250 TL'ye görünce ve büyük ihtimalle yarın fiyatı 400 TL artacağından dolayı direk bankamatiğe gidip para yatırıp satın aldım, sizce iyi mi olmuş kötü mü? Ve bütçem ROG 550-F çıksaydı onu almak isterdim ama alamadım yani çok büyük eksi göremiyorum ben, bir tek tasarımı ASUS ROG'un daha şık gibi. Ve yani 3300 TL'ye güzel bir anakart aldığımı düşünüyorum, sizlerin yorumlarını da görmek isterim iyi mi yapmışım kötü mü yapmışım gibisinden.

Not: ASRock A320M'den geçiyorum.
İşlemci: R5 5600.
Ekran kartı: RX 6500 XT ( yazın RTX 4060 8 GB veya RX 6700 XT 12 GB veya o güçte bir ekran kartına geçeceğim. )

Not2: AM5 gelmişken AM4 anakarta o kadar verilir mi diyenlere, hayır AM5 gelmiş olabilir ama AM4 önümüzdeki birkaç uzun yıl daha normal şekilde kendini sürdürücektir ve planım 2-3 yıl bilgisayar almamak olarak 1000 TL fazla verip kaliteli bir şey alarak daha iyi bir hareket yaptığımı düşünüyorum. Sizlerin de fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı