MSI MPG B550 GAMING PLUS ve Corsair 650W PSU uyumu

Yer
Republic of Fenerbahçe
Daha fazla  
Meslek
Mechanical Engineer
Merhaba arkadaşlar. Düşündüğüm MSI MPG B550 GAMING Plus anakart 8+4 pin konnektörüne sahipmiş. Burada sanırım seçilen PSU pin çıkışları da desteklemesi gerekiyormuş. Birkaç yerde öyle gördüm ve anlamadığım bir konu. Sormak istediğim düz Corsair 650W 80+ gücünde bir PSU ile pin uyumsuzluğu olur mu onu merak ediyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.

Hazır sistem almıyorsan o PSU'ya pek güvenme derim.

Hazır sistem almıyorsan o PSU'ya pek güvenme derim.

Ekleyelim kasa ve PSU birlikte olacaksa minimum Cooler Master kasalarda (650w 80+) gelen bu ürünü almaya çalışın MPE-6501-acabw-eu.

Low priority de olsa b tier ve DC to DC yanında LLC (load line calibration) gibi özellikleri barındırır.

Açılan konu ile alakasız ama merakımdan soruyorum, umarım uyarı yemem.
MWE White 650 kullanıcısıyım, kapasitör olarak CapXon kapasitörler kullanılıyor bu modelde, ve CapXon markası kötü kapasitörleri ile yerden yere vuruluyor forumlarda. Bu gerçek midir? Gerçek ise bize ne gibi bir sorunlara yol açar?
Çift 8 pin CPU ek güç kablosu var diye herkese Fiyat/Performans olarak önerdiğim bir PSU'dur kendisi, muadillerinde bu özellik yok genelde.

Hazır kasa ile gelen bir PSU için muadilleri arasında iyi hiçbir zaman kasa hediye olarak a tier gerçekten çok kaliteli bir PSU alamazsınız çok ilginç bir kampanya olmadığı sürece.

Çok teşekkür ederim, aklımdaki soru işaretlerinden birkaçı gitti.
Ama hala birkaçı duruyor, kötü kapasitör ne gibi sorunlara yol açar?
Forumlarda veya başka yerlerde "Kaliteli" diye adlandırılan PSU'ların ne kapasitörü belirtiliyor, ne de başka bir şeyi. Ben bu durumdan rahatsızım.
MWE White 650 önermemde sakınca yoktur umarım?
Bu arada hazır kasa ile gelince değil, ben normalde de MWE serisi PSU öneriyorum herkese, o yüzden muadilleri ile ilgili bir karşılaştırma yapmakta bulundum.

Kesinlikle katılıyorum hazır sistemlerdeki PSU'lar giriş seviye oluyor hep mümkünse her zaman PSU upgrade ederim hazır sistemlerde.

Bu arada Türkiye'de 550-599TL fiyat ile bu iki PSU'dan birisini alacaksınız;

İyi PSU ama 3600 CB ve PBO açık sistemde Sapphire Pulse 5700XT ile resetlenme yaptı random masaüstünde vs. evet GPU yükte değilken. (Evet PSU güçlendirince düzeldi sistem ve evet bizdeki HP bozuk da değildi)

Ya da bunu.

Ya da risk alıp bunu ama hiçbir incelemesi yok piyango.

Size kapasitör dersi veremeyeceğim ben jonnyGURU'ya sorarak ilerliyorum.

Bütçesi yeterli olana bunu önerin başınız kolay kolay ağrımaz.

Bu ürün PPS-750FC ile aynı ürün.

Derin analizi burda var.

Daha bunu kullanıpta 5700 xt ile siyah ekran aldım diyen olmadı tabi çift kablo ile besleme..

Son düzenleme:
PSU kasa ile birlikte alınca daha uygun oluyor, o yüzden ayrı ayrı almak istemiyorum. Aslında ilk düşüncem Cooler Master MB511 RGB + 650W 80+ PSU, stoklarda olmazsa Corsair Spec Delta RGB + 650W 80+ PSU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…