Merhaba,
Asagidaki 3 anakart arasında kaldım. İslemci 5900X ve ekran kartim ASUS ROG STRIX RX 6750XT, guncel fiyatlari ASUS 5200TL MSI gaming plus 3900TL MSI Tomahawk 4500TL. Ekran kartim ASUS oldugu icin aradaki farki verip anakarti da ASUS almama gerekli mi yoksa MSI alsam da olur mu? Bu anakartlar harici onerebileceginiz anakart var midir? Teşekkürler.
En ucuz Asus Tuf Gaming B550-PLUS Wi-Fi II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550-PLUS Wi-Fi II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.560,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
B550 Plus Wi-Fi al 3800'e. Hem Gaming Plus'tan iyi hem de extra Wi-Fi var.
En ucuz Asus Tuf Gaming B550-PLUS Wi-Fi II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550-PLUS Wi-Fi II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.560,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
B550 Plus Wi-Fi al 3800'e. Hem Gaming Plus'tan iyi hem de extra Wi-Fi var.
MSI B550-A PRO ASUS TUF Gaming B550M-Plus Boyut ATX mATX CPU Güç Beslemesi 1 adet 8 pin 1 adet 8 pin BIOS Flashback Tuşu Var Var CMOS Tuşu Yok Yok DEBUG Hata Kodu Sayı yazan dijital ekran yok, LED ışık yanıyor. Sayı yazan dijital ekran yok, LED ışık yanıyor. Anakart...
www.technopat.net
Tabii konu sahibine Wi-Fi ve Bluetooth gerekiyorsa alabilir, o ayrı.