İnceleme MSI MPG B550 Gaming Plus

Hocam merhaba elinize sağlık öncelikle güzel yazı bende aynı kartı satın aldım MAG C240 sıvı sogutucu kullanıyorum ekstra olarak egzoz fanı yok resimde acaba backplate engelmi oluyor gözüme pek bir kalın geldi arka kısım onu merak ettim benim 120'lik egzoz fanım var kasamda sökmeyi düşünmüyorum bilgi alabilirsem çok sevinirim bir de backplatelerin çerceveleri zannediyorum ki standarttır değil mi kasaya uyum sağlamama gibi bir sorun yaşamam diye ümit ediyorum saygılar cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Anakartla alakası yok açıklamaya üşeniyorum uzun muhabbet. Sorunsuz kullanırsın sen.

Aynı anakart bende de mevcut yalnız. İşlemcim ve anakartım desteklemesine rağmen 4.0 m2 yuvasına taktığım 2400 mb okuma hızına sahip ssd'im 1850, 7000 mb okuma hızına sahip ssdim ise 3500 okumaya sahip oluyor. ikinci 3.0 m2 yuvasına 2400 mb okumaya sahip olan ssdim den tam verim alabiliyorum. PCI 4.0 performans durumun nedir acaba?

Aynı anakartı sipariş edeceğim ama bazı kişiler Ryzen 5000 serisinde görüntü alamadığını belirtmiş. Elimde yedek CPU yok nasıl BIOS güncelleyebilirim? Veya görüntü alamama gibi bir şey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…