Elektronik MSI MPG B650 EDGE Wi-Fi Sepette 6856 TL

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Kendim de kullanıyorum, çok memnunum. Beyaz anakart bulmak epey zorken Tomahawk'ın üstünde kalitesi olan bir anakart için epey iyi fiyat. Yorum kampanyası ile 200 TL Steam kodu da hediye ediyor, bayağı uyguna geliyor:

Aynı fiyata neredeyse X670E serisi anakartlar bile alınabiliyorken bunu almak çok saçma olur.

Aynı fiyata neredeyse X670E serisi anakartlar bile alınabiliyorken bunu almak çok saçma olur.
6.600 civarına geliyor hocam Steam koduyla.
En ucuz X670E 1.500 lira daha pahalı, yani bütçe ve tercih meselesi oluyor. 6.5 veren 8 verir deniyorsa ona bir şey diyemem tabi:
Ben İş bankası kampanyası da kullanarak 6.150'ye almıştım, benim için 2 bin fark demek yani, o şekilde kampanya vs. de olursa bayağı açılıyor aradaki fark.

Son düzenleme:
6.600 civarına geliyor hocam Steam koduyla.
En ucuz X670e 1.500 lira daha pahalı, yani bütçe ve tercih meselesi oluyor. 6.5 veren 8 verir deniyorsa ona bir şey diyemem tabii:
Ben İş Bankası kampanyası da kullanarak 6.150'ye almıştım, benim için 2 bin fark demek yani, o şekilde kampanya vs. de olursa bayağı açılıyor aradaki fark.

Bu anakartı alın bir 470 TL daha ASUS'tan geri ödeme alın anakartı 6.130 TL'ye almış olursunuz. 🙂

Bu anakartı alın bir 470 TL daha ASUS'tan geri ödeme alın anakartı 6.130 TL'ye almış olursunuz. 🙂

8.130 demek istediniz sanırım? Söylediğiniz fiyata gelme ihtimali yok, Asus listesinde yer alan satıcıların fiyatı 8.500'den başlıyor.

Pardon 6.600 görünce 6.130 yazdım 8.130 TL'ye düşüyor teşekkürler uyardığın için.
Ne demek, işte ben de onu anlatmak istiyorum hocam. 1.500 lira fark önemli değilse alınabilir Asus, o kadar farkı veren alsın zaten. Şahsen benim için fazlaydı almadım.

Ne demek, işte ben de onu anlatmak istiyorum hocam. 1.500 lira fark önemli değilse alınabilir ASUS, o kadar farkı veren alsın zaten. Şahsen benim için fazlaydı almadım.

8 bin liraya X670e anakart almak piyasaya göre çok çok iyi kalkıp aynı özelliklerde birkaç adet port fazla diye 12 ila 14 bin arası para vermek saçma sonuçta PCI-e 5 M.2 SSD ve PCI-e 5 ekran kartı girişi mevcut.

8 bin liraya X670e anakart almak piyasaya göre çok çok iyi kalkıp aynı özelliklerde birkaç adet port fazla diye 12 ila 14 bin arası para vermek saçma sonuçta PCI-e 5 M.2 SSD ve PCI-e 5 ekran kartı girişi mevcut.
İyi de hocam ben mantıklı değil demedim ki, zaten mantıklı bütçe varsa. Konuya attığım anakarta bir bakın, 6.600 liraya geliyor geri ödemeyle. Neyi tartışıyoruz tam onu da anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı