VinZaeL Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:20 #1 Kullanacagim islemci Ryzen 7 9800x3D olacak dostlar. Hepsinin fiyatı hemen hemen birbirine cok yakin (yurt disinda yaşıyorum). Performans acısından hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Kullanacagim islemci Ryzen 7 9800x3D olacak dostlar. Hepsinin fiyatı hemen hemen birbirine cok yakin (yurt disinda yaşıyorum). Performans acısından hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Kemal Çevik Megapat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:47 #2 Asus Rog X870E-E
VinZaeL Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:49 #3 Kemal Çevik dedi: ASUS ROG X870E-E Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir seçenek vermedim ama?
Kemal Çevik Megapat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:50 #4 VinZaeL dedi: Hocam öyle bir seçenek vermedim ama? Genişletmek için tıkla... Ben de öyle bir seçenek önerdim.
VinZaeL dedi: Hocam öyle bir seçenek vermedim ama? Genişletmek için tıkla... Ben de öyle bir seçenek önerdim.
VinZaeL Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:51 #5 Kemal Çevik dedi: Ben de öyle bir seçenek önerdim. Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak bütçemin disina cikiyor hocam.
Kemal Çevik dedi: Ben de öyle bir seçenek önerdim. Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak bütçemin disina cikiyor hocam.
Kemal Çevik Megapat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:54 #6 VinZaeL dedi: Fiyat olarak bütçemin disina cikiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Gigabyte X870E Aorus Elite al o zaman hocam B serisi ile kıyaslanamaz bile.
VinZaeL dedi: Fiyat olarak bütçemin disina cikiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Gigabyte X870E Aorus Elite al o zaman hocam B serisi ile kıyaslanamaz bile.
VinZaeL Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:54 #7 Kemal Çevik dedi: Gigabyte X870E Aorus Elite al o zaman hocam B serisi ile kıyaslanamaz bile. Genişletmek için tıkla... Anladım tesekkur ettim hocam.
Kemal Çevik dedi: Gigabyte X870E Aorus Elite al o zaman hocam B serisi ile kıyaslanamaz bile. Genişletmek için tıkla... Anladım tesekkur ettim hocam.
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 674 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:20 #8 AM5_ANAKART.xlsx docs.google.com Buradan biraz bak, nereden arakladığımı da sorma .