MSI MPG CoreLiquid K360 alternatifleri

HarleyDavidson

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sinema
Arkadaşlar merhaba MSI'ın 360r model sıvı soğutmam arıza yaptı. Aynı ürünün sıfırı ile değiştirecekler fakat bu seri sanırım sıkıntılıymış ben de ürün geldiğinde kapalı kutu sıfır olarak satmayı planlıyorum. Fakat benim yeni bir sıvı soğutma ihtiyacım doğdu. MSI K360 modeli nasıl? R9 5900X işlemcili iş bilgisayarımda kullanacağım. Kasam TD500 Mesh. MSI garanti konusunda gerçekten çok iyi hiç yormadan değişim iade onayı yaptılar. Yeni alacağım ürünün de kalitesi, soğutması ve servis ağı, iyi olsun istiyorum. Ne dersiniz? Sizce K360 alayım mı yoksa başka önerebileceğiniz sıvı soğutmalar var mı? Teşekkür ederim.

En iyileri Arctic ve LianLi olarak söylüyorlar. Arctic Amazon da 2300’e mi ne geliyordu. Bugün indirim başlığı altında paylaşılmıştı. Ona bakabilirsin. Bir kaç gün içinde ben de bu soğutucuyu almayı düşünüyorum.

Peki sizce Arctic mi Lian Li mi? Ve MSI k360 ile bunların farkı nedir acaba?

Peki sizce Arctic mi Lian Li mi? Ve MSI k360 ile bunların farkı nedir acaba?

LianLi kullanan sanırım az. Çok yorumunu görmedim. Garantisi, desteği nasıl bilemiyorum o yüzden.

Ama Arctic kullanan çok ve garantisi çok iyi diyorlar. 6 sene garanti veriyor. LGA1700 kit, 2021’den önceki üretilen ürünlerde oluşan sorun için ücretsiz destek sağlıyorlar.

Benim alacağım kişiye de göndermişler servis kitini, değiştirmiş arkadaş.

Evet araştırmaya başlayınca Arctic çok sevilen bir markaymış gerçekten. Peki MSI K360 ile farkları nelerdir? Arctic daha ucuz fakat arada nasıl bir fark var?

Evet araştırmaya başlayınca Arctic çok sevilen bir markaymış gerçekten. Peki MSI K360 ile farkları nelerdir? Arctic daha ucuz fakat arada nasıl bir fark var?

Marka farkı var fiyat için diyebileceğim şey bu olur.

Markaya değil de ürün ve fiyat/performans kavramına bakmak daha mantıklı. Daha ucuz olsaydı MSI önerirdim. Ama Arctic hem performans hem de fiyat konusunda daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…