MSI MPG Gungnir 110M kasaya sıvı soğutucu önerisi

Adronem

Megapat
Daha fazla  
Bu kasa modeline sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutucu modelini düşündüm, kasaya sığar mı? Anakart ve RAM modelim bunlar; hikvison 2x8GB 3000MHz MSI B550M Pro-VDH.

Alternatif olarak da SilverStone PF240 ve IG240 modellerinden birini de almayı düşünüyorum, bunlar sığar mı? Bu ikisi arasındaki farklar nedir, boyutları arasında fark var mı? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Dipnot: RAM'ler çok yukarıda duruyor gibi. Kasa 240mm destekliyor yazıyor. Ama her 240mm sığar mı emin olamadım. Bu kasayı kullanmış olan arkadaşlar varsa beni aydınlatırsa iyi olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-23-15-59-53-245_com.whatsapp.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

110r kullanıyorum, üst tarafa 240mm sıvı soğutucuyu sığdırabilirsin. Ön panel tarafına ise 360Mm'ye kadar sıvı soğutucu takabilirsin. Ben şahsen üst tarafa MSI CoreLiquid 240r 240mm sıvı soğutucusunu taktırdım. Bildiğim kadarıyla 240mm olan ve 360mm olan her sıvı soğutucuyu kullanabilirsin tabii ki işlemci soketine uygunsa.

Cevap için teşekkürler. İşlemcim Ryzen 5 5600X. Uyumlu sanırım.

Bazı yerlerde RAM'lerin boyutu etkiliyor denmiş o yüzden her 240Mm'nin uyacağına emin olamıyorum. Bir de 240mm soğutucular arasında tasarımından dolayı bir boyut farkı olur mu? Atıyorum fan boyutu, radyatör boyutu vs.

Son düzenleme:

Belki olabilir siz yine de videoları izleyin belki o kasaya o montajın yapıldığı bir video vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…