tahiti07 Kilopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #1 Merhaba, İki kasa arasında kaldım. MSI hava akışı daha iyi sanırım. Sizce hangisi iyidir? MSI MPG GUNGNIR 110M USB 3.2 Type-C Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com pckolik
Merhaba, İki kasa arasında kaldım. MSI hava akışı daha iyi sanırım. Sizce hangisi iyidir? MSI MPG GUNGNIR 110M USB 3.2 Type-C Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com pckolik
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.649 Çözümler 10 Yer İstanbul 14 Ocak 2023 #2 MSI çok daha ferah çalışacaktır.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.324 Çözümler 6 14 Ocak 2023 #3 tahiti07 dedi: Merhaba, İki kasa arasında kaldım. MSI hava akışı daha iyi sanırım. Sizce hangisi iyidir? MSI MPG GUNGNIR 110M USB 3.2 Type-C Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com pckolik Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Bunu da düşüne bilrisiniiz hocam.
tahiti07 dedi: Merhaba, İki kasa arasında kaldım. MSI hava akışı daha iyi sanırım. Sizce hangisi iyidir? MSI MPG GUNGNIR 110M USB 3.2 Type-C Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com pckolik Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Bunu da düşüne bilrisiniiz hocam.
tahiti07 Kilopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #4 TheDarkS16 dedi: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Bunu da düşüne bilrisiniiz hocam. Genişletmek için tıkla... Buna da bakmıştım ancak benim önerdiklerimde 4 fan ve type-C girişi var. Phanteks 3 fanlı olarak geliyor ve type-C yok.
TheDarkS16 dedi: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Bunu da düşüne bilrisiniiz hocam. Genişletmek için tıkla... Buna da bakmıştım ancak benim önerdiklerimde 4 fan ve type-C girişi var. Phanteks 3 fanlı olarak geliyor ve type-C yok.