MSI MPG Gungnir 110M vs. Ranker cygnus V2

ProxyGG

Hectopat
Daha fazla  
Kasa alacağım fakat almışken kaliteli olsun istiyorum bütçem fazla yok ama Ranker kargo vs dahil 520 TL'ye geliyor. MSI ise 910 TL. Aradaki farka değer mi bilmiyorum. 3-5 derece bir fark olacaksa 390 TL daha vermek istemiyorum fazladan. Bütçem cidden kısıtlı. Bu iki kasa arasında fikir sunarsanız minnettar olurum. İleride piyasa düzelince RTX kart takacağım kasaya 2060-3060 arası.

Onun yerine Cooler Master TD500. Çıkabilirseniz tabi. Çok daha iyi ikisinden görüntü ve soğutma olarak.

Hocam çok teşekkür ederim öneriniz için bu kasayı birçok kullanıcıdan duydum son derece kaliteli bir kasa fakat bütçesi beni fazla aşıyor alacağım kasayla arasında neredeyse 600 TL gibi bir fark var cidden kaliteli kasa fakat maalesef dediğim gibi çok uçurum farklar oluyor mu? Ranker kullanan kişilerde memnundu RTX 2070s yük altında 70 derece ve civarı geziyordu. 83-84 dereceye kadar sorun yok deniyordu. Yine de teşekkürler öneriniz için

Fark pek olmaz. Ama bana kalırsa sırf görüntüsü için alınır. Onu alamazsanız MSI alın.

Raijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Önü mesh olmayan Aerocool NightHawk Duo var, o da güzel. 505 TL çok iyi fiyat o kasa için. Ama mesh olmadığı için atmadım, o da bir secenk. Ayrıca ben tercih etmem ama 4000D airflow da olabilir. Fan ekleme imkanın olursa güzel kasadır.

Mesh olması farz oldu vallahi teşekkürler tavsiye için

Fiyat olarak ikisinin arasında mis gibi kasa.

Raijintek ponos tavsiye ederim. Hem büyük, hem desteği bol, hem de kaliteli bir kasa.

Çok teşekkürler. Bilinmedik isimler olduğu için yani MSI'a göre ama kafama yattı gibi. Yine de içimden bir ses MSI diyor ama bu kasa da cidden hoşuma gitti belki bu kasaya yönelebilirim.
Raijintek Ponos tavsiye ederim. Hem büyük, hem desteği bol, hem de kaliteli bir kasa.
Çok teşekkürler. Bilinmedik isimler olduğu için yani Msi'a göre ama kafama yattı gibi. Yine de içimden bi ses Msi diyor ama bu kasa da cidden hoşuma gitti belki bu kasaya yönelebilirim.

Bu kasa da çok güzel cidden. Hepsiburada'dan bakacağım bu kasaya. Forumda raijintek ponos kasasının incelemesinde yorumunuzu gördüm bilgili birisisiniz sanırım. Siz olsanız bu fiyat bandında hangisini alırsınız? Yani öneriniz nedir? Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…