Onun yerine Cooler Master td500. çıkabilirseniz tabii. Çok daha iyi ikisinden görüntü ve soğutma olarak.
Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam çok teşekkür ederim öneriniz için bu kasayı birçok kullanıcıdan duydum son derece kaliteli bir kasa fakat bütçesi beni fazla aşıyoralacağım kasayla arasında neredeyse 600 TL gibi bir fark var cidden kaliteli kasa fakat maalesef dediğim gibi çok uçurum farklar oluyor mu? Ranker kullanan kişilerde memnundu RTX 2070s yük altında 70 derece ve civarı geziyordu. 83-84 dereceye kadar sorun yok deniyordu. Yine de teşekkürler öneriniz için
Fark pek olmaz. Ama bana kalırsa sırf görüntüsü için alınır. Onu alamazsanız MSI alın.
Raijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Önü mesh olmayan Aerocool nighthawk Duo var, o da güzel. 505 TL çok iyi fiyat o kasa için. Ama mesh olmadığı için atmadım, o da bir secenk. Ayrıca ben tercih etmem ama 4000D airflow da olabilir. Fan ekleme imkanın olursa güzel kasadır.
Raijintek Ponos tavsiye ederim. Hem büyük, hem desteği bol, hem de kaliteli bir kasa.Mesh olması farz oldu vallahiteşekkürler tavsiye için
Raijintek ponos tavsiye ederim. Hem büyük, hem desteği bol, hem de kaliteli bir kasa.
Çok teşekkürler. Bilinmedik isimler olduğu için yani Msi'a göre ama kafama yattı gibi. Yine de içimden bi ses Msi diyor ama bu kasa da cidden hoşuma gitti belki bu kasaya yönelebilirim.Raijintek Ponos tavsiye ederim. Hem büyük, hem desteği bol, hem de kaliteli bir kasa.
Fiyat olarak ikisinin arasında mis gibi kasa.
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası (AE-AIRHAWKD) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x 14cm...www.teknobiyotik.com