MSI MPG Gungnir 110M vs. Ranker cygnus V2

@ProxyGG

Raijintek PONOS MS'de güzel bir kasa. Aerocool'a göre daha çok fan ve soğutucu yerleştirme imkanı tanıyor. TR piyasasında daha önce görülmediği için kullanıcılar tercih etmiyor. Eğer öyle ekosistem kurmak gibi niyetiniz yoksa cebinize ve ileride yapabileceğiniz eklemelere göre tercihte bulunabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Ekstrem bir sistemden ziyade gündelik kullanım ve oyun için bir sistem kuracağım. Raijintek Ponos'a yöneleceğim sanırım. Tabi Hepsiburada'da bulabilirsem. 12 taksit alacağımdan site site gezmek gerekiyor maalesef eğer ki bulamazsak Aerocool tercih edeceğim yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler.

Konudan bağımsız son bir sorum daha olacak müsait olduğunuz bir vakitte yanıtlarsanız çok memnun olurum. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
Bu iki anakart arasında kaldım. VGA çıkışı olması şart benim için eski bir monitör kullanıyorum. Şu an bütçem olmadığı için monitör alamayacağım bu yüzden VGA çıkışı kullanmak zorundayım. Hangi anakartı önerirsiniz? Bütçe bandında VGA çıkışlı farklı bir öneriniz var ise onu da dinleyebilirim teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
@ProxyGG

Sunduğunuz ASUS TUF anakart daha iyi diyebilirim. MSI ürün ile arasında bariz bir fiyat farkı var. Ama işlemci kullanım durumunda daha soğuk kalabildiği testlerde belli oluyor. Yine de aklınızda soru işaretleri varsa anakart başlıklı bir konu açın. Daha faydalı olacaktır.

Tamamdır çok teşekkür ederim desteğiniz için. Bende ASUS düşündüm ama yine de bilgili bir kişiye sorayım dedim. Yine de bir konu açayım o zaman. Çok teşekkürler sağlıcakla kalın

Raijintek Ponos cidden güzel kasa. O fiyata alınır. Tavsiye ederim. Kasa alacak olsam 700 TL ye kadar en iyi seçeneklerden biri bu benim için.

Raijintek kaliteli bir marka. Alman markası. Dünya da bilinen, Türkiye'ye yakın zamanda geldi.

Ponos a ek olarak onun kadar kaliteli olmasa da bu da seçenek.

Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ama eğer bütçe varsa Ponos daha iyi bir seçenek. Aerocool AirHawk Duo da güzel seçenek. Benim gözüme çarpan başka kasa olmadı. Merak ettiğin varsa atabilirsin, ona da bakarız.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar raijintek ponos almaya karar verdim. Bir sorun olmazsa ayın 18'inden sonra sistemi atarım buraya ve ne kadar beğendiğimi anlatırım
Tekrar rahatsız ediyorum ama babam beyaz kasa seçip seçemeyeceğimi sordu bütçe bandında açıkçası benim de hoşuma gidiyor fakat bütçeyi aşar diye sormak istememiştim. Bu kasa üstünde 2 adet fanla geliyor her yeri açık ama ısınır diye gerildim açıkçası. İdarelik götürür mü beni bu kasa https://www.hepsiburada.com/corsair...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
Görsellik açısından tercih etmeyi düşünüyorum eğer idare etmezse raijintekte karar kılacağım ama beyaz olsa görseli daha güzel olur diye dedim

Son düzenleme:
@ProxyGG

Aşağıdaki ürünü düşünmez misiniz? Kalan bütçeyle fan takviyesi yaparsınız.

Kasa güzel gerçekten fakat fanlar işin içine girince bütçeyi aşıyor maalesef Hepsiburada'da en ucuz fanı 120 civarına gördüm. Önde manyetik gibi toz filtresi olmaması da üzdü açıkçası. Yanlış anlamayın siz sürekli güzel alternatifler sunuyorsunuz ben çok bilmişim gibi beğenmemezlik yapıyorum gibi algılamayın lütfen. Corsair'i gerçekten çok sevdim ama 2 fan olması zorlaştırdı durumu. R5 4650G bu kadar zorlar mı bu kasayı merak ediyorum açıkçası. Görsel olarak bayıldım Corsair'e öndeki toz filtresinin manyetik olması ayrı bir cezbetti. 2 fanın idare edeceğini bilsem direk Corsair alacağım ama güvenemiyorum pek.

@ProxyGG

Nasıl fanlar alacağınız bilemiyorum. Ama beni idare etsin ve performans versin diyorsanız Arctic'in de 60-70 TL'ye fanları var. Gayet başarılılar. He bence Corsair, iç hacim bakımından bir tık önde. Airflow artısı var. SilverStone'da toz filtresi olmaması mesh yapısıyla alakalı. Çoğu firma bunun aynı zamanda bir toz filtresi görevinde olduğunu düşünerek eklemiyor. Sorun teşkil etmez.

Kısacası karar biraz size kalıyor.

Ön tarafı 2 fan olarak kullansam o çok fark yaratır mı? Yani 3 fan ile 2 fan arasında ekstrem fark mı? Arctic fanlara bir göz atayım duruma göre.
Ön tarafı 2 fan olarak kullansam o çok fark yaratır mı? Yani 3 fan ile 2 fan arasında ekstrem fark mı? Arctic fanlara bir göz atayım duruma göre.

Bir açıdan ileride tekrar değiştirmek de istemiyorum yani tek seferlik alayım kafasındayım her şeyi. https://www.hepsiburada.com/id-cool...JSG?magaza=Gelbura&url_src=and-product-detail Arctic almak isteyenlere bunu önermişler daha iyi diyerek. Bu fandan da 1 adet kesin alabilirim diye düşünüyorum asıl konu 2. fan. Öne 2 fan yeterli desen direk airflowı alacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…