L Lekuun Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #1 MSI MPG GUNGNIR 110R ARGB Tempered Glass USB 3.2 Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA kasayı almayı düşünüyorum ama tek sorum yanında fan geliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
MSI MPG GUNGNIR 110R ARGB Tempered Glass USB 3.2 Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA kasayı almayı düşünüyorum ama tek sorum yanında fan geliyor mu?
Çözüm Xevanior 2 Şubat 2024 Ne kastettiğinizi tam anlayamadım ama fotoğrafta kasanın içinde gözüken 4 tane fan harici fan gelmez.
Ne kastettiğinizi tam anlayamadım ama fotoğrafta kasanın içinde gözüken 4 tane fan harici fan gelmez.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 2 Şubat 2024 #2 Ne kastettiğinizi tam anlayamadım ama fotoğrafta kasanın içinde gözüken 4 tane fan harici fan gelmez. Artı 0 Eksi Çözüm
Ne kastettiğinizi tam anlayamadım ama fotoğrafta kasanın içinde gözüken 4 tane fan harici fan gelmez.
KS KS L Lekuun Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 Xevanior dedi: Ne kastettiğinizi tam anlayamadım ama fotoğrafta kasanın içinde gözüken 4 tane fan harici fan gelmez. Genişletmek için tıkla... Onu kastettim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Ne kastettiğinizi tam anlayamadım ama fotoğrafta kasanın içinde gözüken 4 tane fan harici fan gelmez. Genişletmek için tıkla... Onu kastettim teşekkür ederim.