M mkrc Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #31 vedatakalan dedi: Yok sikinti olmaz hocam bende var kullaniyorum Genişletmek için tıkla... Hadi ya insallah aldım çünkü bugün sende de mi 4080 süper var
vedatakalan dedi: Yok sikinti olmaz hocam bende var kullaniyorum Genişletmek için tıkla... Hadi ya insallah aldım çünkü bugün sende de mi 4080 süper var
vedatakalan Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #32 mkrc dedi: Hadi ya inşallah aldım çünkü bugün sende de mi 4080 Super var Genişletmek için tıkla... Yok 3060 var Basit boyutlarina bakabilirsin sitelerinden
mkrc dedi: Hadi ya inşallah aldım çünkü bugün sende de mi 4080 Super var Genişletmek için tıkla... Yok 3060 var Basit boyutlarina bakabilirsin sitelerinden
M mkrc Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #33 vedatakalan dedi: Yok 3060 var Basit boyutlarina bakabilirsin sitelerinden Genişletmek için tıkla... Ya baktım da kafam karıştı anlamadım sinerjide hazır sistem var 4090 li bu kasaya koymuslar benim kartta olur diye düşündüm heralde
vedatakalan dedi: Yok 3060 var Basit boyutlarina bakabilirsin sitelerinden Genişletmek için tıkla... Ya baktım da kafam karıştı anlamadım sinerjide hazır sistem var 4090 li bu kasaya koymuslar benim kartta olur diye düşündüm heralde
Kzyn Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire nitro vapor-x 7900xtx ryzen 7 7800x3d msi pro b650-p wi-fi deepcool px1000G g.skill z5 6000mhz CL32 msi mpg gungnir 300r airflow arctic liquid freezer II 360mm Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #34 mkrc dedi: Ya baktım da kafam karıştı anlamadım Sinerji'de hazır sistem var 4090'li bu kasaya koymuslar benim kartta olur diye düşündüm herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben aldım kasayı hocam 7900 XTX rahat sığdı kasaya.
mkrc dedi: Ya baktım da kafam karıştı anlamadım Sinerji'de hazır sistem var 4090'li bu kasaya koymuslar benim kartta olur diye düşündüm herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben aldım kasayı hocam 7900 XTX rahat sığdı kasaya.
M mkrc Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #35 Kzyn dedi: Ben aldım kasayı hocam 7900 XTX rahat sığdı kasaya. Genişletmek için tıkla... Hadi ya ciddi misin valla çok sevindim suan hala araştırıyorum kafam çok karıştı nasıl kapağı felan kapandı demi komple
Kzyn dedi: Ben aldım kasayı hocam 7900 XTX rahat sığdı kasaya. Genişletmek için tıkla... Hadi ya ciddi misin valla çok sevindim suan hala araştırıyorum kafam çok karıştı nasıl kapağı felan kapandı demi komple
Kzyn Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire nitro vapor-x 7900xtx ryzen 7 7800x3d msi pro b650-p wi-fi deepcool px1000G g.skill z5 6000mhz CL32 msi mpg gungnir 300r airflow arctic liquid freezer II 360mm Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #36 mkrc dedi: Hadi ya ciddi misin vallahi çok sevindim şu an hala araştırıyorum kafam çok karıştı nasıl kapağı falan kapandı değil mi komple. Genişletmek için tıkla... Kapandı hocam akşam fotoğraf atabilirim isterseniz şu an işteyim.
mkrc dedi: Hadi ya ciddi misin vallahi çok sevindim şu an hala araştırıyorum kafam çok karıştı nasıl kapağı falan kapandı değil mi komple. Genişletmek için tıkla... Kapandı hocam akşam fotoğraf atabilirim isterseniz şu an işteyim.
M mkrc Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #37 Kzyn dedi: Kapandı hocam akşam fotoğraf atabilirim isterseniz şu an işteyim. Genişletmek için tıkla... Valla varya çok mutlu olurum sana zahmet olmaz ise eğer. Kartı msi aldım sif o tutamac için kasayı aldım çok beğendim
Kzyn dedi: Kapandı hocam akşam fotoğraf atabilirim isterseniz şu an işteyim. Genişletmek için tıkla... Valla varya çok mutlu olurum sana zahmet olmaz ise eğer. Kartı msi aldım sif o tutamac için kasayı aldım çok beğendim
Kzyn Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire nitro vapor-x 7900xtx ryzen 7 7800x3d msi pro b650-p wi-fi deepcool px1000G g.skill z5 6000mhz CL32 msi mpg gungnir 300r airflow arctic liquid freezer II 360mm Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #38 mkrc dedi: Vallahi var ya çok mutlu olurum sana zahmet olmaz ise eğer. Kartı MSI aldım sif o tutamac için kasayı aldım çok beğendim Genişletmek için tıkla... Atarim hocam ne demek hayırlı olsun kartınız.
mkrc dedi: Vallahi var ya çok mutlu olurum sana zahmet olmaz ise eğer. Kartı MSI aldım sif o tutamac için kasayı aldım çok beğendim Genişletmek için tıkla... Atarim hocam ne demek hayırlı olsun kartınız.
M mkrc Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #39 Kzyn dedi: Atarim hocam ne demek hayırlı olsun kartınız. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağol teşekkür ederim. Tamamdır bekliyorum o zaman
Kzyn dedi: Atarim hocam ne demek hayırlı olsun kartınız. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağol teşekkür ederim. Tamamdır bekliyorum o zaman
vedatakalan Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #40 mkrc dedi: Vallahi var ya çok mutlu olurum sana zahmet olmaz ise eğer. Kartı MSI aldım sif o tutamac için kasayı aldım çok beğendim Genişletmek için tıkla... Kaca aldiniz hocam
mkrc dedi: Vallahi var ya çok mutlu olurum sana zahmet olmaz ise eğer. Kartı MSI aldım sif o tutamac için kasayı aldım çok beğendim Genişletmek için tıkla... Kaca aldiniz hocam