Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 5 Haziran 2024 #1 Peşin fiyatına 3 ay taksit imkanı var. Amazon.com.tr
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 5 Haziran 2024 #2 MSI tasarımları bi beni mi üzüyor? Fazla kaba geliyor nedense.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Buğra's dedi: MSI tasarımları bir beni mi üzüyor? Fazla kaba geliyor nedense. Genişletmek için tıkla... Ön mesh yüzünden hocam.
Buğra's dedi: MSI tasarımları bir beni mi üzüyor? Fazla kaba geliyor nedense. Genişletmek için tıkla... Ön mesh yüzünden hocam.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.179 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 5 Haziran 2024 #4 Fena model değil, fiyat da çok fena değil. Ama açıkçası ben olsam o fiyatı kasaya verdikten sonra NV5 ya da O11D tarzı bir şeyler kovalardım.
Fena model değil, fiyat da çok fena değil. Ama açıkçası ben olsam o fiyatı kasaya verdikten sonra NV5 ya da O11D tarzı bir şeyler kovalardım.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 5 Haziran 2024 #5 Buğra's dedi: MSI tasarımları bi beni mi üzüyor? Fazla kaba geliyor nedense. Genişletmek için tıkla... Giriş seviye kasalarının tasarımı daha güzel aslında, üst ve orta seviye kasalarını ben de sevmiyorum.
Buğra's dedi: MSI tasarımları bi beni mi üzüyor? Fazla kaba geliyor nedense. Genişletmek için tıkla... Giriş seviye kasalarının tasarımı daha güzel aslında, üst ve orta seviye kasalarını ben de sevmiyorum.
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.806 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Haziran 2024 #6 mtreussa dedi: Ön mesh yüzünden hocam. Genişletmek için tıkla... Mesh ile alakası olmadığının kanıtı.
mtreussa dedi: Ön mesh yüzünden hocam. Genişletmek için tıkla... Mesh ile alakası olmadığının kanıtı.
Hasan Erikli Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.472 Çözümler 15 Yer İzmir Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2024 #7 Dead Internet Theory dedi: Eki Görüntüle 2213514 Mesh ile alakası olmadığının kanıtı. Genişletmek için tıkla... Mesh sadece altıgen boşluklu kasalara denmiyor diye düşünüyorum.
Dead Internet Theory dedi: Eki Görüntüle 2213514 Mesh ile alakası olmadığının kanıtı. Genişletmek için tıkla... Mesh sadece altıgen boşluklu kasalara denmiyor diye düşünüyorum.
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.806 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Haziran 2024 #8 Hasan Erikli dedi: Mesh sadece altıgen boşluklu kasalara denmiyor diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder? Mesh olunca kaba olmak zorunda mı oluyor kasalar? Yapan sade ve güzel şekilde de yapabiliyor. Al sana bir tane daha kanıt:
Hasan Erikli dedi: Mesh sadece altıgen boşluklu kasalara denmiyor diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder? Mesh olunca kaba olmak zorunda mı oluyor kasalar? Yapan sade ve güzel şekilde de yapabiliyor. Al sana bir tane daha kanıt:
Hasan Erikli Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.472 Çözümler 15 Yer İzmir Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2024 #9 Dead Internet Theory dedi: Ne fark eder? Mesh olunca kaba olmak zorunda mı oluyor kasalar? Yapan sade ve güzel şekilde de yapabiliyor. Al sana bir tane daha kanıt: Eki Görüntüle 2213547 Genişletmek için tıkla... Öznel bir terim kaba olması. Kaba falan da değil bence ayrıca sen kaba olup olmamasını renge bakarak kara veriyor olabilir misin?
Dead Internet Theory dedi: Ne fark eder? Mesh olunca kaba olmak zorunda mı oluyor kasalar? Yapan sade ve güzel şekilde de yapabiliyor. Al sana bir tane daha kanıt: Eki Görüntüle 2213547 Genişletmek için tıkla... Öznel bir terim kaba olması. Kaba falan da değil bence ayrıca sen kaba olup olmamasını renge bakarak kara veriyor olabilir misin?
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.806 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Haziran 2024 #10 Hasan Erikli dedi: Öznel bir terim kaba olması. Kaba falan da değil bence ayrıca sen kaba olup olmamasını renge bakarak kara veriyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben öznel bir konuyu tartışmıyorum. mtreussa dedi: Ön mesh yüzünden hocam. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın yazdığı yazı için söylüyorum. MSİ kasa konusunda tasarımsal açıdan çok nadir iyi işler başarıyor. Ayrıca görsel zevkime de güveniyorum.
Hasan Erikli dedi: Öznel bir terim kaba olması. Kaba falan da değil bence ayrıca sen kaba olup olmamasını renge bakarak kara veriyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben öznel bir konuyu tartışmıyorum. mtreussa dedi: Ön mesh yüzünden hocam. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın yazdığı yazı için söylüyorum. MSİ kasa konusunda tasarımsal açıdan çok nadir iyi işler başarıyor. Ayrıca görsel zevkime de güveniyorum.