Jonkey Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #1 ASUS 3080 Ti MSI Pro Z690-A ATX var 360mm sıvı soğutma alacağım uygun kasa arıyorum. Bu iki kasadan birini düşünüyorum başka önerisi olan varsa sevinirim bütçe maksimum 3.5k https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0979X9DWD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa inventus.com.tr
ASUS 3080 Ti MSI Pro Z690-A ATX var 360mm sıvı soğutma alacağım uygun kasa arıyorum. Bu iki kasadan birini düşünüyorum başka önerisi olan varsa sevinirim bütçe maksimum 3.5k https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0979X9DWD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa inventus.com.tr
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #2 P500A DRGB daha iyi.
Jonkey Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #3 BerkayZ87 dedi: P500A DRGB daha iyi. Genişletmek için tıkla... önerin var mı başka bilindik güzel iyi kasa atx ?
BerkayZ87 dedi: P500A DRGB daha iyi. Genişletmek için tıkla... önerin var mı başka bilindik güzel iyi kasa atx ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Jonkey dedi: Önerin var mı başka bilindik güzel iyi kasa ATX? Genişletmek için tıkla... Ses yalıtım panelli bir model istersen şu var. Ama ses yalıtım panelleri takılıyken sıcaklıkların arttığı bilgisini de ekleyeyim. 'phanteks eclipse p600s antrasit gri temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
Jonkey dedi: Önerin var mı başka bilindik güzel iyi kasa ATX? Genişletmek için tıkla... Ses yalıtım panelli bir model istersen şu var. Ama ses yalıtım panelleri takılıyken sıcaklıkların arttığı bilgisini de ekleyeyim. 'phanteks eclipse p600s antrasit gri temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
Jonkey Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #5 p500a iyi gibi alıcam galiba sağol amazon indirimleri 5 güne gelecek onu bekliyim bakalım belki düşer fiyatı yararlanırız Son düzenleme: 7 Ekim 2022
p500a iyi gibi alıcam galiba sağol amazon indirimleri 5 güne gelecek onu bekliyim bakalım belki düşer fiyatı yararlanırız
Iverson76 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 651 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #6 Phanteks'i tavsiye ederim. Eğer Phanteks kasa alacaksanız bu siteden daha ucuza satan görmedim. Buranın indirimlerini kovalayın. Kasa Listesi - inventus inventus.com.tr
Phanteks'i tavsiye ederim. Eğer Phanteks kasa alacaksanız bu siteden daha ucuza satan görmedim. Buranın indirimlerini kovalayın. Kasa Listesi - inventus inventus.com.tr
Jonkey Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #7 Iverson76 dedi: Phanteks'i tavsiye ederim. Eğer Phanteks kasa alacaksanız bu siteden daha ucuza satan görmedim. Buranın indirimlerini kovalayın. Kasa Listesi - inventus inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... eyw hocam zaten ordan bakıyorum
Iverson76 dedi: Phanteks'i tavsiye ederim. Eğer Phanteks kasa alacaksanız bu siteden daha ucuza satan görmedim. Buranın indirimlerini kovalayın. Kasa Listesi - inventus inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... eyw hocam zaten ordan bakıyorum