XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Anakartımın fanı dönmüyor. Bunu nasıl çalıştırabilirim? Anakartı 1 hafta önce aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2021
Arkadaşlar merhaba. Anakartımın fanı dönmüyor. Bunu nasıl çalıştırabilirim? Anakartı 1 hafta önce aldım.
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Mart 2021 #2 Demek ki ısınmıyor.
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Noxiares dedi: Demek ki ısınmıyor. Genişletmek için tıkla... Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum Oyunlar'da da çalışmıyor hocam kaç derece de çalışıyor acaba?
Noxiares dedi: Demek ki ısınmıyor. Genişletmek için tıkla... Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum Oyunlar'da da çalışmıyor hocam kaç derece de çalışıyor acaba?
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Mart 2021 #4 XxmrfirexX dedi: Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum Oyunlar'da da çalışmıyor hocam kaç derece de çalışıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Chipset soğutucusu o çok fazla ısınan birşey değil zaten anakartların %95'i pasif soğutmayla soğutuyor onu. Kafaya takacak birşey yok.
XxmrfirexX dedi: Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum Oyunlar'da da çalışmıyor hocam kaç derece de çalışıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Chipset soğutucusu o çok fazla ısınan birşey değil zaten anakartların %95'i pasif soğutmayla soğutuyor onu. Kafaya takacak birşey yok.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Mart 2021 #5 XxmrfirexX dedi: Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum Oyunlar'da da çalışmıyor hocam kaç derece de çalışıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Belli bir sıcaklıktan sonra otomatik olarak çalışıyor hocam, ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.
XxmrfirexX dedi: Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum Oyunlar'da da çalışmıyor hocam kaç derece de çalışıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Belli bir sıcaklıktan sonra otomatik olarak çalışıyor hocam, ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.