Merhabalar. Sisteminiz çok güzelmiş gerçekten. Güle güle kullanın.
Msi Anakartların bioslarıyla ilgili pek bir bilgim yok açıkçası ama biosuda çok kurcalamak yanlışlıklara sebep olabilir diye düşünüyorum.
Fast bios veya Rapid modu ayarları illaki vardır biosun içinde ama hangi başlık altındadır bilemiyorum. Biraz gezinmeniz lazım.
Masaüstünü 27. saniyede görmeniz eksik bir ayar olduğunun göstergesi. Bende M.2 960 Evo var ve 5. saniyede masaüstüne geliyorum. Sanırım sizin sorununuz ya Fast bios ile ilgili ya da M.2' nin sürücüsü ile ilgili. Windowsun kendi verdiği sürücüyü kullanmayın. Sizin M.2' nizin son sürücüsü 3.2. Samsung' un kendi sitesine var. Linkinide vereyim size.
SSD Tools & Software | Download | Samsung V-NAND SSD | Samsung Semiconductor Global Website
Windows' da değişiklik yapayım mı derken, sürücülerinizi eksiksiz bir biçimde tamamladığınız takdirde başka bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Game Boost' u açmak şart değil tabiki ama açıldığı takdirde illaki oyun performansına artı yönde bir katkısı olacaktır.
Disk belleği konusunda bir bilgim yok ne yazık ki. Ama sizi bunu ayarlamaya mecbur eden ne oldu bilmek isterdim. Bu ayarda pek kurcalanmaz normalde. Güvenilir bir bilgi sonrasında ayarlamaya çalışırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullanın.