Kusura bakmayın hocam yazmayı unutmuşum. Palit GTX 1660 Super Kullanıyorum. Bütçem güç kaynağı için maksimum 600-750 arası hocam.GPU bilgilerinizi yazmamışsınız sanırım, 2-3 defa okudum yazıyı ancak göremedim.
Sharkoon kalitelidir. Türkiye'de çok bilinmese de kötü bir marka değil gayet güzel ürünleri var. Ayrıca net bütçe belirtirseniz bir iki ufak tavsiye de yapabilirim.
Thermaltake Smart modelini direkt atın listeden ayrıca, o modellerde sorun yaşayanlar var diye hatırlıyorum.
Kasamın arkası pek geniş sayılmaz hocam. Minimum bende 650W düşünüyorum. Linkini attığım sharkoon nasıldır ? Gold sertifikası ve modüler olması ilgimi çekti.Minimum 650W alın en kötü ihtimalle 80+Bronze sertifikası olsun. Cooler Master, Corsair, FSP, High Power, Seasonic, Thermaltake ve Be Quiet markaları iyidir ve sorun yasama ihtimaliniz düşük. Bütçenize göre hareket edin. Kasanızın arkası genişse modülere verilen ekstra ücrete çokda gerek yok diye düşünüyorum.
Kasamın arkası pek geniş sayılmaz hocam. Minimum bende 650W düşünüyorum. Linkini attığım Sharkoon nasıldır? Gold sertifikası ve modüler olması ilgimi çekti.
600 ila 750 TL arası. Alacağım sitede alışveriş kredisi olması lazım bu arada hocam. Taksitlendirerek alacağım da çünkü.Bütçen ne kadar? Attıklarını pek tavsiye etmem.
Hangi siteler mesela? Ona göre öneri yapayım.600 ila 750 TL arası. Alacağım sitede alışveriş kredisi olması lazım bu arada hocam. Taksitlendirerek alacağım da çünkü.
Hepsi burada linkini bulayım hocam öneriniz için teşekkür ederim itopya da alışveriş kredisi yok diye biliyorum.Hocam benim kendi kuralımdır kendi ya da herhangi tanıdığımdan duymadığım ürünü övmem yanlış yönlendirmek istemem. Ama öneri olarak size kendi kullandığım modeli atacağım. Ben bunun 750W modelini kullanıyorum memnunum. Çok sessiz ve kaliteli bir PSU.
COOLER MASTER MWE 700W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE 700W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-7001-ACABW-BEU ITOPYA'da.www.itopya.com
Hepsiburada, GittiGidiyor, N11, incehesap.com (Garanti nin sitesinde yazıyor ama alışveriş kredisi seçeneği olduğunu hatırlamıyorum ince hesap da.), Vatan bilgisayar ve Media Markt de alışveriş kredisi mevcut hocam.Hangi siteler mesela? Ona göre öneri yapayım.