MSI MPG X670-E Carbon Wi-Fi için RAM tavsiyesi

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba, ilk kez AMD platformuna geçiyorum ve RAM arıyorum. Anakartın maksimum desteği 6600 MHz diyor ama bazı forumlarda onun bir öneminin olmadığını ve destekleyen frekanstan yüksek değerdeki RAM'lerin de çalışabileceğini söyleyenler var ama frekans düşürmeden yapıldığını söylüyorlar. Örneğin ben şu ürünü alsam 7200 MHz olarak kullanabilecek miyim yoksa en fazla 6600 MHz bir RAM mi almalıyım?

Gidip fazla mhz değerine sahip bir ram almanız sadece para israfıdır. Ramler isterse 10000mhz olsun anakartın desteklediği maksimum mhz'den fazlasını veremez.

Buyurun 2 kat daha ucuz ve aynı performansı verecek bir ram:

Ha ama derseniz ki "tanrı aşkına benim marka takıntım var corsair olmazsa kabul etmemm" o zaman o ram e 2 kat daha para vermelisiniz.

O dediğiniz için ramlerin EXPO destekli olması gerekiyor diye biliyorum ama bilen arkadaşlar yazsın. Attığınız ramin sitesinde de EXPO destekli olduğuna dair bir yazı göremedim

Merhaba, ilk kez AMD platformuna geçiyorum ve RAM arıyorum. Anakartın maksimum desteği 6600 MHz diyor ama bazı forumlarda onun bir öneminin olmadığını ve destekleyen frekanstan yüksek değerdeki RAM'lerin de çalışabileceğini söyleyenler var ama frekans düşürmeden yapıldığını söylüyorlar. Örneğin ben şu ürünü alsam 7200 MHz olarak kullanabilecek miyim yoksa en fazla 6600 MHz bir RAM mi almalıyım?

G.Skill Flare X5 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 F5-6000J3636F16GX2-FX5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu alın yeter MHZ olarak daha üstü performans farkı yaratmıyor çok fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı