MSI MPG X670e Carbon Wi-Fi alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Antalya
Bu anakart şu an Hepsiburada üzerinde 13.299 TL ve cashback kampanyası mevcut, geri ödeme tutarı 1.500 TL yani anakart toplam 11.799 TL'ye mal olmuş olacak. Geleceğe dönük olması açısından bu anakartı önerir misiniz? Uzun yıllar AM5 kullanma niyetim var. En az 2 nesil daha Ryzen işlemci desteği olacak sonuçta. Bu soketin desteklediği son nesilde de güçlü bir Ryzen 7 X3D bir işlemci alıp gittiği yere kadar gitsin kafasındayım. Bu anakartı alırsam işlemci olarak şimdilik Ryzen 5 7500F falan düşünüyorum. Ama dediğim gibi bir nevi geleceğe yatırım olması için düşünün ayrıca PCI 5.0 desteğini de göz önünde bulundurursanız öneriniz ne olur?

Carbon Wi-Fi sağlam seri. Bence alınır.

Son 1 yıl içinde fiyatlara da baktım. Cashback ile birlikte bunun çok az daha altına indiği olmuş o kadar. B650 düşünüyordum ama PCI 5.0 yok onda, almışken biraz daha paraya kıymak doğru olur mu o konuda kararsızım.

Bence kararsız kalmayın ve alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 1.500 TL geri ödeme bitti mi veya nerede görünüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun ikinize de. Bende de daha alt versiyonu olan Z590 Carbon Wi-Fi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…