TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #11 Einstein dedi: EXPO açtınız mı? Genişletmek için tıkla... EXPO açmadım. Şimdi bekledim görüntü geldi DP takmayı deniyorum. Einstein dedi: EXPO açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam DP hala işlevsiz maalesef.
Einstein dedi: EXPO açtınız mı? Genişletmek için tıkla... EXPO açmadım. Şimdi bekledim görüntü geldi DP takmayı deniyorum. Einstein dedi: EXPO açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam DP hala işlevsiz maalesef.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #12 TheLunar dedi: EXPO açmadım. Şimdi bekledim görüntü geldi DP takmayı deniyorum. Hocam DP hala işlevsiz maalesef. Genişletmek için tıkla... BIOS Update edip bir dene.
TheLunar dedi: EXPO açmadım. Şimdi bekledim görüntü geldi DP takmayı deniyorum. Hocam DP hala işlevsiz maalesef. Genişletmek için tıkla... BIOS Update edip bir dene.
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #13 Einstein dedi: BIOS Update edip bir dene. Genişletmek için tıkla... Daha dün BIOS güncellemiştim şu an son sürüm BIOS.
Einstein dedi: BIOS Update edip bir dene. Genişletmek için tıkla... Daha dün BIOS güncellemiştim şu an son sürüm BIOS.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #14 TheLunar dedi: Daha dün BIOS güncellemiştim şu an son sürüm BIOS. Genişletmek için tıkla... Anakarttaki diğer Type-C girişini denediniz mi?
TheLunar dedi: Daha dün BIOS güncellemiştim şu an son sürüm BIOS. Genişletmek için tıkla... Anakarttaki diğer Type-C girişini denediniz mi?
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #15 Einstein dedi: Anakarttaki diğer Type-C girişini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 2 girişide denedim.
Einstein dedi: Anakarttaki diğer Type-C girişini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 2 girişide denedim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #16 TheLunar dedi: Evet 2 girişide denedim. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından DisplayPort'u seçtiniz mi?
TheLunar dedi: Evet 2 girişide denedim. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından DisplayPort'u seçtiniz mi?
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #17 Einstein dedi: Monitör ayarlarından DisplayPort'u seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki Einstein dedi: Monitör ayarlarından DisplayPort'u seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam display port yuvalarından hiç enerji gelmiyor normal type c kablo taktım enerji yok bunu nasıl aktif edebiliriz? Son düzenleme: 19 Ocak 2025
Einstein dedi: Monitör ayarlarından DisplayPort'u seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki Einstein dedi: Monitör ayarlarından DisplayPort'u seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam display port yuvalarından hiç enerji gelmiyor normal type c kablo taktım enerji yok bunu nasıl aktif edebiliriz?