MSI MPG X870e Carbon Wi-Fi için işlemci önerisi

Hocam karşılaştırmalarını vs inceledimde size şöyle söyleyeyim ben zaten oyun oynarken 2K veya 4K oynarım. O nedenle oyun konusunda çok fark yaratacağını düşünmüyorum en azından 16 çekirdekli en son çıkmış olan 9950x3D'yi alsam daha çok işime yarayacakmış gibime geliyor, sizin düşünceniz nedir? Yine çok fark olur mu?

Bir de VR konusuda benim için önemli aslında, VR da hiç takılmadan sorunsuz bir şekilde oyun oynayabilmek istiyorum bunun içinde mi 9800x3D daha iyidir?

Hocam karşılaştırmalarını vs inceledimde size şöyle söyleyeyim ben zaten oyun oynarken 2K veya 4K oynarım. O nedenle oyun konusunda çok fark yaratacağını düşünmüyorum en azından 16 çekirdekli en son çıkmış olan 9950x3D'yi alsam daha çok işime yarayacakmış gibime geliyor, sizin düşünceniz nedir? Yine çok fark olur mu?

Bir de VR konusuda benim için önemli aslında, VR da hiç takılmadan sorunsuz bir şekilde oyun oynayabilmek istiyorum bunun içinde mi 9800x3D daha iyidir?
1736336102175.png

Hocam peki 9800x3D'yi almak istesem şu an Tebilon diye bir sitede neredeyse 1000TL fark var diğer satıcılara göre, sizce bu güvenilir m

Nakit verebiliyorsan tebilondan al, vade farksız taksit yapan site yok zaten anlaşmalı kartlar olmadığı sürece.

Son düzenleme:
Taksitli istemiyorum zaten direkt nakit vereceğim o zaman Tebilon'dan alırım.

Hocam bu arada 9800x3D ile 9900x3D arasında fark olur mu fazla oyun konusunda?
9900X çok daha kötü 9800x3D'den, 9950x3D'den bile daha kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı