MSI MPG Z390 M.2 slotunun parçasını nereden bulabilirim?

kazımseksen5

Kilopat
1. fotoğraftaki yere 1. M.2 SSD'im takılı, 2. fotoğraftaki yere 2. M.2 SSD'yi nasıl takacağım kırmızı işaretlediğim bölgede bir parça takmam lazım sanırsam, çünkü M.2 SSD'yi takınca havada kalıyor ve kendiliğinden çıkabilirmiş gibi geliyor. Onu sabitleyecek bir parça ana kartın kutusundan aldığımda çıkmamıştı ben bu parçayı nereden alabilirim. Yabancı bir site veya Türk bir sitede olur fark etmez ben bulamadım almam gereken parçayı.

Anakart MSI MPG Z390 GAMING PRO Carbon ac Intel.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    231,2 KB · Görüntüleme: 64
  • Inked2_LI.jpg
    283,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Kırmızı işaretlediğim yeri diyorsan çıkmıyor o oraya vidayla ssdyi oturtmam lazım anladığım kadarıyla çünkü ssdyi takip bastırınca oraya bir çivi taksam tam gelecek gibi duruyor ama yok işte çivisi

Yuva zaten takılı, sana sadece vida lazım. Oraya uyan vidalar Laptop vidaları ile çoğunlukla aynılar. Laptop tamiri yapan bir yere gidip onlardan bir adet laptop kapak vidası ya da laptop anakart montaj vidası alabilirsin. Garanti olsun diye anakartı da götürebilirsin direk bir kaç vida deneyip sana uyan bir tane verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…