3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #1 Konu başlığındaki anakartı almak istiyorum. İçinden Wi-Fi aparatıda geliyormuş fakat sorum o değil. Sorum bu Wi-Fi aparatını anakarta takıp direk çevresindeki internet ağlarını algılayacak mı? Direkt ekstra bir şey almama gerek kalıyor mu?
Konu başlığındaki anakartı almak istiyorum. İçinden Wi-Fi aparatıda geliyormuş fakat sorum o değil. Sorum bu Wi-Fi aparatını anakarta takıp direk çevresindeki internet ağlarını algılayacak mı? Direkt ekstra bir şey almama gerek kalıyor mu?
Steelfox Picopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 İlgili aparatlar takıldıktan sonra cihazın sürücülerini kurmanız durumunda sorunsuz çalışacaktır.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #3 Steelfox dedi: İlgili aparatlar takıldıktan sonra cihazın sürücülerini kurmanız durumunda sorunsuz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Anakarttan çıkanlar hariç başka bir şey almam gerekmiyor yani doğru mu anladım?
Steelfox dedi: İlgili aparatlar takıldıktan sonra cihazın sürücülerini kurmanız durumunda sorunsuz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Anakarttan çıkanlar hariç başka bir şey almam gerekmiyor yani doğru mu anladım?
Steelfox Picopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 370335 dedi: Anakarttan çıkanlar hariç başka bir şey almam gerekmiyor yani doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Kutu içeriği tamamı ile yeterlidir. Başka bir aparata gerek yok.
370335 dedi: Anakarttan çıkanlar hariç başka bir şey almam gerekmiyor yani doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Kutu içeriği tamamı ile yeterlidir. Başka bir aparata gerek yok.