MSI MS-7255 2.0 775 Pin işlemci Sorunu

Zenfone Laser

Hectopat
Arkadaşlar MSI MS-7255 2.0 Anakartım var.
2 GB RAM ve E2160 İşlemci mevcut.
ekran kartı olarak ise Asus GTS 450 ( 1GB ) Mevcut
PSU 300W
MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...
Ekran kartı işlemciye çok güçlü geldiği için ''Dar boğaz'' oluşuyor
İşlemci o kadar zayıf ki İnternet'e Girerken bile donma yaşıyorum.
Şimdi sorum şu;
Anakartımın desteklediği en güçlü işlemcileri sıralayın Lütfen. Bunun yanında 2GB RAM Alıp 4GB yapacağım. Anakartım bunu destekliyor ama dediğim gibi işlemci sorunum var. Bu arada PSU yeter mi? Yetmez ise kaç W almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

(Güç kaynağını, Yanan Ram'i, İşlemci Soğutucuyu ve Ekran kartını değiştirmeden önce bilgisayarım. Fotoğraf benim değil İnternet'ten buldum.)

Az önce video çekip YouTube'a yükledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Core 2 ExtremeConroeX68002662.934MN/AB275
[TBODY] [/TBODY]
olması gerek. Sonuçta Extreme bir işlemci.
Siz o listedeki işlemcilerden birini seçip bilgisayarınıza upgrade yapmayı düşünüyorsanız sizi yeni bilgisayar almaya yönlendirelim. O listedekilerin hepsi 2 çekirdekli veya daha kötü işlemciler.

Yeni bir bilgisayar alacağım ama skylake bir sitem olacak bunu Günlük İnternet kullanımında kullanırım diye düşünüyorum olmazsa bunu elden çıkarıp bir AMD sistem de toplarım

X6800 Bulmaya çalışacağım ama şu sıralar E6700'ü 2. el olarak bile bulamıyorum ki sıfırları artık yok.
Bu arada kaç W PSU almalıyım ?

Çok da masraf olmaz. Güç kaynağı 150 TL + İşlemci 40 TL (http://www.sahibinden.com/listing/a...ustu-intel-e6600-core-2-duo-2.4-ghz-231400212) . CS:GO ve TF2 gibi sisteme fazla yüklenmeyen oyunlar oynuyorsan (benim gibi ) yeni bir sisteme ihtiyacın yok. Bir gün Battlefield 4 ve Call of Duty Advanced gibi oyunlara açılırım dersen ve yeterli bütçen varsa (2000 TL üzeri) yeni bir sistem toplamalısın.

Yeni bir sistem toplayacaksan AMD alma. İlla AMD olsun dersen seneyi bekle. Şimdiki FX serisi vasat.

FX değilde A10 7870K tabanlı bir sistem olsun diye düşünüyorum.
Bide Gta5 oynamak canım ne kadar'da istiyor bir bilseniz.
Bu bilgisayarla imkansız ama A10 7870k sistemle ekran kartsız olur'mu 720p ?
Çünkü ileride RAM'de yetmeyecek bu bilgisayara sorun çıkaracak ikide bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…