MSI MS-7255 Anakarta Ekran Kartı Tavsiyesi

Burak SARIHAN

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Restoratör
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar.
Başlıkta da belirtmiş olduğum üzere Msi MS-7255 v1.2 model anakarta sahibim. Ve bilgisayarımdan artık sıkılmaya başladım. Açıkça söylemek gerekirse durumum yok arkadaşlar öğrenciyim. Ben bu bilgisayara başta ekran kartı olmak üzere yapabileceğim bütün yükseltmeleri sizlerin yardımıyla öğrenmek istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri;
CPU: Core 2 Duo E6400
GPU: GeForce 210 (GT 210 değil)
RAM: 2 GB DDR2
PSU: 400w
Oynadığım oyunlar basit oyunlar LoL, CS, Metin2 tarzı. Zamanında GT730 takmayı denemiştim ama pci'den yeterli güç gelmediği için ekran kartı görüntü vermiyordu. Dolayısıyla bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Şuanlık aklımda GT 710 var ama uyumluluk konusunda bir bilgim yok. Teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleme:

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Anakartım maksimum 2 gb bellek kapasitesine sahip, sonrasında ise konuda da belirttiğim gibi GT730 aldım o bile çalışmadı çok düşük güç tüketimine sahip olması nedeniyle. Teşekkürler, iyi günler.

İkinci El hd5570 ekran kartını bulursan sorunsuz kullanırsın. Fazla masraf yapmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…