Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2020 #21 Muhammet_Emin dedi: Dedimiz sistem fiyatına göre çok uygun ve performans içinde en iyisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5'de ortalama 40-50 FPS olur. Genişletmek için tıkla... İşte işlemcim anakarta olsa o sistemin aynısını kullanacağımda işte uymuyor.
Muhammet_Emin dedi: Dedimiz sistem fiyatına göre çok uygun ve performans içinde en iyisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5'de ortalama 40-50 FPS olur. Genişletmek için tıkla... İşte işlemcim anakarta olsa o sistemin aynısını kullanacağımda işte uymuyor.
Muhammet_Emin Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #22 İşlemci AM2 anakartında AM2 neden uymasın. Bir de CPU Z diye bir uygulama var onu yapıp oradan işletim sistemini ögrenebilirsin.
İşlemci AM2 anakartında AM2 neden uymasın. Bir de CPU Z diye bir uygulama var onu yapıp oradan işletim sistemini ögrenebilirsin.
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2020 #23 Muhammet_Emin dedi: İşlemci AM2 anakartında AM2 neden uymasın. Bir de CPU Z diye bir uygulama var onu yapıp oradan işletim sistemini ögrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başlıkta AM2 yazıyor ürün detaylarında AM3 yazıyor.
Muhammet_Emin dedi: İşlemci AM2 anakartında AM2 neden uymasın. Bir de CPU Z diye bir uygulama var onu yapıp oradan işletim sistemini ögrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başlıkta AM2 yazıyor ürün detaylarında AM3 yazıyor.
Muhammet_Emin Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #24 Okan öz dedi: Başlıkta AM2 yazıyor ürün detaylarında AM3 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı yorumu dogru olan ve am2.
Okan öz dedi: Başlıkta AM2 yazıyor ürün detaylarında AM3 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı yorumu dogru olan ve am2.
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 4 Temmuz 2021 #25 Bende aynı kart var sistemin nasıl şu an ve hangi oyunları oynayabiliyorsunuz hocam? İslemcin ve ekran kartın.
Bende aynı kart var sistemin nasıl şu an ve hangi oyunları oynayabiliyorsunuz hocam? İslemcin ve ekran kartın.