MSI MS 7529 anakarta sistem toplama

Bütçe
400

OxGyEn

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben bugün çekilişte bir anakart kazandım da MSI MS 7529 onu sisteme dönüştürmek istiyorum kardeşim için buna takılacak iyi bir oyun işlemcisi önerebilir misiniz kardeşimin oynayacağı oyunlar Zula, ve Minecraft FPS değerleri ne gibi olur acaba misal Zula'da 70 FPS sabit vermesi yeterli durumum kısıtlı bir de Minecraft oynayacak işte bir nevi ne almalıyım diye soruyorum yani bir de hangi işletim sistemi önerir siniz 4 GB RAM yeterli mi bende 8 var anca yetiyor 4 GB RAM ile oyun oynanır mı?
Not: birde e5200 ve 2 gb ram var bunlar ile kaç fps alabilirim yazarsanız sevinirim
@XPLSG
@Yiğitt35

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft işlemciye yük bindiren bir oyun olduğundan E5200 yetmeyecektir, en düşük olarak Core 2 Quad serisinden Q6600 ya da Q8300 alınmalı. Stok soğutucu yetmezse M200 veya KR03 alabilirsiniz. Onun yanında zaten anakartın 4 GB DDR2 RAM sınırlaması olduğu için 2+2 GB DDR2 1066MHz'den fazla özelliklere sahip RAM takamazsınız. Ekran kartı olarak ise yine en kötü ihtimalle HD5570 - GT430 bakın ki, Valorant gibi DX11 destekli oyunları da açabilsin sistem. Valorant için özel konuşuyorum, Q8300 ile iyi değerler alamayabilir çünkü işlemci bazlı oyundur kendisi. Ben Q9550'yi taktıktan sonra akıcı oynatmıştı sistem. Dediğim şekilde Zula'yı rahat oynatır; Minecraft tek oyunculuda falan rahat olur da sunucularda önce kasar sonra rahatlar muhtemelen.

Hocam 9600gt msi 1 gb 256 bit yeterli olurmu peki birde fps açısından hangi windows sürümü nü önerirsiniz

Oldukça eski bir kart, 9800GT olsa belki derdim ama o kart daha kötü. Windows 8.1 Single Language'ya da LTSC Windows 10 öneririm.

En kötü 9800GT bakın, normalde HD5570 ve GT430 gibi bir kart da ucuza bulunabiliyor. Geri kalan öneriyi ilk mesajımda yazmıştım

En kötü 9800GT bakın, normalde HD5570 ve GT430 gibi bir kart da ucuza bulunabiliyor. Geri kalan öneriyi ilk mesajımda yazmıştım
Am ben bu kartı 150 TL ye buldum birde pahalımı ona göre alacağım

150TL'ye 9800GT temizse alınabilir fakat DX11 desteği olmadığını da belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…