xragu Picopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #1 Anakartim MSI MS7641. bu anakarta FX6300 takacağım, olur mu? Tam performansi alir miyim? PC özellikler. RX460 2 GB. 8 GB DDR3 RAM. 256 GB SSD. 500W PSU. İslemcim kaldi, onu da FX6300 olur mu? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 5,6 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2020
Anakartim MSI MS7641. bu anakarta FX6300 takacağım, olur mu? Tam performansi alir miyim? PC özellikler. RX460 2 GB. 8 GB DDR3 RAM. 256 GB SSD. 500W PSU. İslemcim kaldi, onu da FX6300 olur mu?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 20 Ekim 2020 #2 Anakartınız bu ise takarsınız: Destek: 760GM-P23 (FX) | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye Ancak FX serisi işlemcilerin ciddi anlamda para israfı ve ölü yatırım olacağını belirtmem gerek. Keşke toplamadan önce danışsaydınız. FX işlemcilerin üstüne toprağı attık çoktan.
Anakartınız bu ise takarsınız: Destek: 760GM-P23 (FX) | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye Ancak FX serisi işlemcilerin ciddi anlamda para israfı ve ölü yatırım olacağını belirtmem gerek. Keşke toplamadan önce danışsaydınız. FX işlemcilerin üstüne toprağı attık çoktan.
xragu Picopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #3 Caner Uncu dedi: Anakartınız bu ise takarsınız: Destek: 760GM-P23 (FX) | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye Ancak FX serisi işlemcilerin ciddi anlamda para israfı ve ölü yatırım olacağını belirtmem gerek. Keşke toplamadan önce danışsaydınız. FX işlemcilerin üstüne toprağı attık çoktan. Genişletmek için tıkla... Evet o anakart elimde bu anakart vardi degistirmek istemedim FX6300 ikinci ellleri 300 TL civari bulunabiliyor yani alirsam beni uzmez değil mi calisir performansida verir
Caner Uncu dedi: Anakartınız bu ise takarsınız: Destek: 760GM-P23 (FX) | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye Ancak FX serisi işlemcilerin ciddi anlamda para israfı ve ölü yatırım olacağını belirtmem gerek. Keşke toplamadan önce danışsaydınız. FX işlemcilerin üstüne toprağı attık çoktan. Genişletmek için tıkla... Evet o anakart elimde bu anakart vardi degistirmek istemedim FX6300 ikinci ellleri 300 TL civari bulunabiliyor yani alirsam beni uzmez değil mi calisir performansida verir