MSI MXM portlu Notebooklarının bir listesi var mıdır?

zfrtng

Hectopat
Yer
BOLU/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Dış Ticaret
Bildiğiniz üzere bazı notebooklarda ekran kartı değişimi sağlanabiliyor.

MSI markanın bu konudaki gelişmişliği nedir?

GE60-GE70 benzeri serilerinde mümkün müdür?
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş günlerde açtığım bir konuda GE60-GE70 ikisinden birini alacağımı belirtmiştim ama MXM özelliğini sormayı unutmuşum hangi GE serisinde değişim olabiliyor.
Nerden araştırıp bulabilirim?

MSI markanın GX ve GT serilerinde sanırsam MXM özelliği var ama fiyatları 4000TL' den başlıyor.
Benim bütçem en fazla 3000TL oda çok zorlarsam bu sebepten dolayı GE serisinden bir laptop alıp ileride ekran kartını değiştirip biraz daha güncel tutmak istiyorum makinamı bu konuya bu yüzden fazla ilgi gösteriyorum.
@Recep Baltaş,@MF, @Murat5038, @Silinen üye, @Silinen üye

Bu modele bak istersen üzerinde 120GB SSD mevcut.
MSI GE70 2PC-291XTR Apache Notebook, Fiyat: 3.490 TL
Fiyat 3500₺

SSD olmasın dersen bu modele bakabilirsin ekran kartı yine GTX850m ve 17" ekran.
MSI GP70 2PE-428XTR Leopard Notebook, Fiyat: 2.597 TL
Fiyat 2600₺

İ7 işlemcili olanı ise 3100₺

Bu modellerin içerisinde işletim sistemi yüklü gelmiyor yani freedos.

Bütçeni artırmak istersen ekran kartı GTX860m olan bu model var.
MSI GE70 Apache Pro 2PE-459XTR Notebook, Fiyat: 3.925 TL
Fiyat 3925₺
Her iki model de 17"

Monster'ın tulpar serisinde tulpar t5v4.1 hariç bütün laptopları mxm slotlu. Bütçene uygun olarak seçebilirsin. Zaten ürün özelliklerinde en altlarda "ekran kartı değiştirlebilir mi?" Yazıyor bi bak derim.

@Requaizen Hocam önerdiğin makinalara baktım ekran kartı değişme özelliği olan
MONSTER® TULPAR T5 V1.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR bu makine var ama bütçemi aşıyo.

Bana MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6" böyle bir model lazım ama bunun da ekran kartı değişmiyor.

Bundan mütevellid bu paraya Monster alıcağıma yukarda @Silinen üye arkadaşın paylaştıklarından birini almak daha mantıklı onlarında MXM özelliği yok sonuçta.

Bana en fazla 3000TL oda çok zorlarsam yani bu fiyatı bile zor söylüyorum dolarda artışta bu gidişte yaza kalıcak bu iş.

Varmı yoksa @Silinen üye MXM özellik paylaştığın modeller de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…