Msi N1996 Sistem Yükseltmek

yatik800

Hectopat
Daha fazla  
İyi formlar dilerim dokuz hafta'dır leptob'umun anakart ı çatlak olduğu için kullanamıyorum ve eski masaüstü pc'mi iyileştirmeye karar verdim sistem özelliklerim şöyle:

Anakart: Msi N1996.
Ram: 1 Gb 667 Mhz DDR2.
İşlemci: Intel Pentium D 3.0 GHz.
Power: Win 400 ps.

Bütçem 300-350 arası belki biraz daha çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum leptob olana kadar idare etsin yeter benim için.

Ben uygun yollu bir ekran kartı +1 GB ram düşünmüştüm kasamın fotoğrafını paylaştım.

Bence hiç bir harcama yapmayın. Çünkü sistem artık bitmiş durumda. Sabredin paranız cebinizde kalsın.
9 haftadır pc ye yeni oturuyorum daha 2 ay kadar zor sabrederim bi tavsiye yapsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20150208_204349.jpg
    20150208_204349.jpg
    209,8 KB · Görüntüleme: 674
Elinizdekini satmaya çalışın. Bütçeye biraz daha ekleme yapın. Daha sonra 2. el temiz bir idari bilgisayar alırsınız. Sistem zaten bitik durumda. Dolarda bu kadar yüksekken o bütçeyle ram'den başka ekleme yapamazsınız. O da sadece bir süre götürür.

Elinizdekini satmaya çalışın. Bütçeye biraz daha ekleme yapın. Daha sonra 2. el temiz bir idari bilgisayar alırsınız. Sistem zaten bitik durumda. Dolarda bu kadar yüksekken o bütçeyle ram'den başka ekleme yapamazsınız. O da sadece bir süre götürür.
Birde HD 6570 deni ekran kartları alabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı