MSI NB GT72VR 6RD Dominator Performansı

doğuşM

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirtmiş olduğum ürünü almak istiyorum fakat almadan önce bir kaç incelemesini izlemek istedim, bulamadım. Performansı nasıldır? İnceleme fırsatı olanlar bilgi verirler ise sevinirim. Bildiğiniz inceleme videosu var ise paylaşmanız da yeterli olacaktır.

Performansını ben de merak ediyorum çünkü aynı ürünü ben de almayı düşünüyorum. Fakat 32 gb ram benim için fazla. Onun yerine 16gb ram ve GTX1070 seçeneği olsa süper olacak.

Performansını ben de merak ediyorum çünkü aynı ürünü ben de almayı düşünüyorum. Fakat 32 gb ram benim için fazla. Onun yerine 16gb ram ve GTX1070 seçeneği olsa süper olacak.
Haklısın bende o şekilde olmasını isterdim. Gtx 1070 in bu kadar güçlü olduğunu öğrenince daha da fazla gtx 1070 olanı almak istedim ancak fiyat olarak 1070 olanlar pahalı kaçıyor. Marka olarak da Msi favorim değiştirmek istemiyorum açıkçası.

Ürünü iki gün önce satın aldım. Performans olarak oyunlarda çok deneme fırsatım olmadı fakat verdiği hissiyat ile o gücü hissettiriyor. 32 gb ram biraz fazla gibi gelse de photoshop gibi programlarda faydasını alacağımı düşünüyorum. Overwatch, league of legedens ve cs go ile ekran kartını deneme fırsatım oldu. Ultra ayarlarda üç oyunu da sorunsuz oynayabildim. Lol'de 350-400 fps aldım diğer oyunlarda kaç fps aldığımı bilmiyorum. Casper'dan sonra MSI Ferrari hissi yarattı bende.

@alper gete bu 3 oyunda performans sorunları yaşatmayacağından eminim. Diğer oyunlarda da yaratmaz 50 fps sonrasını witcher3, darksouls3, gt5 gibi oyunlarda 50+ fps üzerini çok hissetmeyiz ki 30 fps üzeri oynanabilir olarak kabul ediliyor. Witcher3, Darksouls3, Farcry primal, Gta5 bu oyunlarda test etme imkanınız olur ve bizim ile paylaşırsanız sevinirim. Fps gösterebilirseniz iyi olur çünkü masaüstü gtx 1060 ile karşılaştırma yapmak isterim performans olarak aynı oldukları söyleniyor.

@alper gete bu 3 oyunda performans sorunları yaşatmayacağından eminim. Diğer oyunlarda da yaratmaz 50 fps sonrasını witcher3, darksouls3, gt5 gibi oyunlarda 50+ fps üzerini çok hissetmeyiz ki 30 fps üzeri oynanabilir olarak kabul ediliyor. Witcher3, Darksouls3, Farcry primal, Gta5 bu oyunlarda test etme imkanınız olur ve bizim ile paylaşırsanız sevinirim. Fps gösterebilirseniz iyi olur çünkü masaüstü gtx 1060 ile karşılaştırma yapmak isterim performans olarak aynı oldukları söyleniyor.
Tahmini olarak 1-2 hafta içerisinde bu oyunları dene fırsatım olacak. Denedikten sonra daha detaylı olarak ürünü tanımış ve sizlerle paylaşmayı planlıyorum. İnternet de okuduğum kadarıyla masaüstü gtx1060 ile performans olarak bir birine yakın olduğu yönünde bir kaç karşılaştırmaya denk gelmiştim.

Bahsettiğiniz oyunlardan sadece Gta 5 satın alma imkanım oldu. Ultra ayarlarda 55-65 fps arası gördüm. Uzun süreli oynamalarda ısınması ve kasma sorunu yaşamadım.

Dosya Ekleri

• 20160906142724_1.jpg
    20160906142724_1.jpg
    407,5 KB · Görüntüleme: 148
@alper gete öncelikle geri dönüş yaptığınız için ayrıca teşekkür etmek isterim. Performans konusunda masaüstü ile aynı FPS değerlerini göstermiş. Ne aşağı kalır yanı var nede üstün, tabi uzun süreçte ısınma ile fark ortaya çıkabilir fakat başlangıç olarak gayet tatmin edici bir performans. Daha fazla oyun ile testlerini görmek isterim. Ek olarak masaüstü i7 6700k işlemciye sahip güzel bir sistemde test yapılmış onunda videosunu bırakayım bakıp aradaki farklı görebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde ürünü almak için internette geziniyordum, sanalmarketim.com adlı sitede mesajınızla karşılaştım. Ürünü oradan aldığınızı varsayarak. Kargolama ve kutu içeriği hakkında bilgi verir misiniz? Ve ürün siparişten ne kadar süre sonra elinize ulaştı?

@doğuşM Rica ederim. Yaklaşık 2-3 saat süre oynayarak test etmiştim. Fps kaybı yaşamamıştım. Ürün yeni diye crackli oyun yüklemek gelmiyor içimden :) Ben ürünü cumartesi günü sipariş verdim kargo saatleri dışında. Pazartesi günü kargoya verildi ürünüm, salı günü elime ulaşmıştı. Ürün İstanbul'dan distribütör firmadan geldi. Fatura ve mause pad Antalya'dan Sanalmarket'im tarafından yollandı. Şuan için site yeni bir kaç hediye daha eklemiş kutu içeriğine. Sanalmarketimle telefondan kutu içeriği ve kargolama hakkında daha detaylı bilgi alabilirsin. Kutu içeriği her seferinde değişiyor sanırsam, yeni promosyonlar geliyor olabilir.

@Recep Baltaş umarım yakında bu ürünler için de bir inceleme gelir. Hem alanlar için hem de alacaklar için iyi olur. Garantisi bozulmasın diye detaylı inceleme yapamıyoruz. :) İnternette izlediğim yabancı videolarda anladığım kadarıyla 10x serisi ile masaüstü performansı arasında ufak farklılıklar var. Torrent ile bir kaç oyun daha indirip onları da denemeye çalışacam. Malum internet hızları fazla izin vermiyor. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı