Arkadaşlar, merhaba.
MSI NB Stealth 18 HX AI A2XWHG-024TR cihaz alınır mı? Acaba? Bu kadar para buna verilir mi? Yerine uygun daha iyi cihaz var mı acaba?
Lenovo Legion Pro 7 16IAX10H Ultra 9 275HX 32GB DDR5 RTX5080 GDDR7 16GB 1TB SSD 16" WQXGA 240Hz FreeDOS Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile 83F5004STR ITOPYA'da
www.itopya.com
OLED panelli mükemmel bir cihaz. 160 bin TL'den 150 bine kadar düştü. Soğutma, panel ve kasa kalitesi olarak efsane. Normalde 5090'lı Omen Max cihazlar bulmak mümkün bütçenizde fakat soğutma ve kalite olarak çok daha geride rakiplerine göre.
When Lenovo unleashes a new Legion Pro, the gaming world pays close attention, and the Gen 10 model arrives with some serious firepower. Imagine pairing Intel&#...
msi kadar kaliteli mi bu cihaz soğutma vs. benim gs66 stealth cihazım vardı bayağı memnundum o cihazdan ama fc25 oynarken ısınıyor ondan hüzünlüyüm biraz
msi kadar kaliteli mi bu cihaz soğutma vs. benim gs66 stealth cihazım vardı bayağı memnundum o cihazdan ama fc25 oynarken ısınıyor ondan hüzünlüyüm biraz
Evet, ikiside aynı segmentte bulunan kasalar. Zaten bu bütçede alabileceğiniz çoğu cihaz soğutma ve kalite olarak sizi fazlasıyla memnun edecektir. 5080 veya 5090 varken 5070 Ti bakılmaz fakat, hem daha ucuz.