A Adım muhammet670 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 Merhaba, Biliyorsunuz ki bu 2 bilgisayar neredeyse dünyanın en iyi oyuncu laptopları peki hangisi daha iyi?
Merhaba, Biliyorsunuz ki bu 2 bilgisayar neredeyse dünyanın en iyi oyuncu laptopları peki hangisi daha iyi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.742 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 24 Şubat 2024 #2 Titan 18 daha iyi tabii ki.
L LeMaNs33 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 Adım muhammet670 dedi: Merhaba, Biliyorsunuz ki bu 2 bilgisayar neredeyse dünyanın en iyi oyuncu laptopları peki hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İki üründe elimde mevcut.Aralarında tek fark panel boyutu.İşlemci titan 18 ürününde daha çok ısınıyor.İki ürün arasında titan 18 in en büyük avantajı şarj adaptörünün daha ufak ve hafif olması.
Adım muhammet670 dedi: Merhaba, Biliyorsunuz ki bu 2 bilgisayar neredeyse dünyanın en iyi oyuncu laptopları peki hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İki üründe elimde mevcut.Aralarında tek fark panel boyutu.İşlemci titan 18 ürününde daha çok ısınıyor.İki ürün arasında titan 18 in en büyük avantajı şarj adaptörünün daha ufak ve hafif olması.