MSI Nightblade 3 mü, toplama sistem mi?

burak.yny

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşime doğum günü hediyesi alacağım acil yardıma ihtiyacım var. Kararsız kaldım.

MSI NIGHTBLADE MI3 CORE İ5 7400 3GHZ 8 GB 1TB 4 GB NVIDIA GTX1050Ti WIN10
MSI NIGHTBLADE MI3 CORE İ5 7400 3GHZ 8 GB 1TB 4 GB NVIDIA GTX1050Ti WIN10

Bu bilgisayar mı yoksa 3700 liraya toplama bilgisayar mı? Nasıl bir sistem kurmalıyım? Kendisi PUBG ve CS:GO oyuncusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi bir tık daha arttırıp bu sistemi öneririm.
NOT: SSD yi kaldırıp daha ucuzua ala bilirsin.
Bende bu sistemnin 1060 6GB lı sı var cs de 300 e yakın fps alıyorum orta ayarlarda.

Son düzenleme:
Kesinlikle böyle bir sistem toplamalısınız. Windows'u da orijinal bir şekilde edinebilirseniz nightblade'den 1.5 kat daha güçlü bir PC toplamış olursunuz.
Fark olarak sadece işlemci ve ssd mi var ? Yoksa benim anlamadığım konularda mı var
Eki Görüntüle 291791
Bu eklediğiniz Nighblade'den çok daha iyidir.
Fark olarak sadece işlemci ve ssd mi var ? Yoksa benim anlamadığım konularda mı var @Pantheon

Son düzenleme:
Fark olarak sadece işlemci ve ssd mi var ? Yoksa benim anlamadığım konularda mı var

Fark olarak sadece işlemci ve ssd mi var ? Yoksa benim anlamadığım konularda mı var @Pantheon

Ben olsam kardeşinize NightBlade 3 alırdım. Diğer önerilen sistemler daha performanslı bu doğru fakat kardeşiniz alacağınız MSI bir bilgisayarla çok mutlu olur. Ayrıca görüntüsünün çok hoşuna gideceğini zannediyorum. Bu arada sadece PUBG ve CS: GO oynuyorsa NightBlade kesinlikle yeterli olur. Şunu da belirteyim diğer önerilen sistemlerle arasında FPS farkı neredeyse olmayacaktır. Sadece SSD olduğu için disk kullanımı gerektiren işlemler daha hızlı olacaktır. Bilgisayar hızlı açılır vs. SSD'nin oyun performansına hiçbir etkisi yoktur. Bir de ekran kartının olduğu bölümü cam yaptırdınız mı çok mükemmel durur. Çünkü adamlar ekran kartını dikey konumlandırmışlar. Şahsi fikrim çok çok daha hoş duruyor.

Tam olarak bu şekilde duruyor. Cam yaptırabilirsiniz diye kastettiğim bölüm burası.

Dosya Ekleri

• c5d4d64fb2778fdbec0418153549ccc7.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Düşünceniz için teşekkür ederim. Fakat ben verdiğim paranın görüntüye veya tasarıma değil tamamen performansa gitmesini istiyorum

İsterse oda bu parça ile taka bilir.
Not: Daha ucuzları var ben bunu öneririm.

PSU'su kendine has muhtemelen tam ekran kartına yetecek Watt değerine sahip görünüyor. Alıp 3 yıl sonra sistemi yükseltmek istediğinde PSU'dan kaynaklı sıkıntı yaşaman muhtemeldir.
Bu benim düşüncelerimi değiştirdi. Peki 3000-3500 arası hem çok ucuz hem çok iyi demiyorum param en doğru yere gitmesi için nasıl bişey toplamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…