MSI NightBlade Mi3 7RA-076XTR için SSD ve RAM önerisi

bkorkmazer

Centipat
Merhabalar,

Şu an kullanmakta olduğum MSI markalı bilgisayarım için RAM ve SSD almak istiyorum. Almak istediğim ürünlerin uçuk fiyatlı olmasa ve bilgisayara uyumlu olsa kafidir :). Piyasadan oldukça uzun zamandır uzağım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eklemek istediğim RAM boyutu 8 GB, SSD ise 120 GB.

MSI NIGHTBLADE MI3 7RA-076XTR.

Intel Core i5 7400.
8GB
RAM.
1TB HDD.
GTX1050
2 GB ekran kartı.
Halihazırda var olan RAM özellikleri:

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki belleğin aynısını bulamadım. Uyum konusunda %100 garanti veremem ama şu bellek ile kağıt üstünde bütün değerleri aynı.
Kingston DDR4 8GB 2400 MHz CL17 1.2V SODIMM

Elinizdeki belleğin aynısını bulamadım. Uyum konusunda %100 garanti veremem ama şu bellek ile kağıt üstünde bütün değerleri aynı.
Kingston DDR4 8GB 2400 MHz CL17 1.2V SODIMM
Çok sağolun.. Hakkınızı helal edin sizi uğraştırıyorum ama benim bilgisayar masaüstü..

Çok sağolun.. Hakkınızı helal edin sizi uğraştırıyorum ama benim bilgisayar masaüstü..
Kasanızı açıp içine bakabilir misiniz? Bellek kodunuzu arattığım her yerde bunun laptop belleği olduğu yazıyordu. Eğer öyle değilse normal pc belleği olarak şu var.

Kasanızı açıp içine bakabilir misiniz? Bellek kodunuzu arattığım her yerde bunun laptop belleği olduğu yazıyordu. Eğer öyle değilse normal pc belleği olarak şu var.
Bu işime yarayacaktır. Çok çok teşekkür ederim.

Peki bu bilgisayar için SSD ne kullanabilirim sizce?

Bu işime yarayacaktır. Çok çok teşekkür ederim.

Peki bu bilgisayar için SSD ne kullanabilirim sizce?

Kingston A400 veya Sandisk SSD PLUS modellerine bakabilirsin. Bütçen varsa ve anakartta M.2. NVMe slotu var ise tabii ki M.2. NVMe SSD al. SSD alırlen önerim 250GB ve üstüdür. SSD' ye yakın perfonmans istiyorsan ve ucu olmasını istiyorsan 960GB/1TB SSHD' lere bakabilirsin.
İLeride AAA oyunları sıkıntı çıkartabilir size önerim SSD ve RAM sonrasında en düşük AMD kanadında RX 570 4GB NVIDIA Tabanında GTX 1650 Super almanız.

Bellek almadan önce lütfen kasanın içini açıp bakın. Çünkü ürünün resmi sayfasında belleklerin SO-DIMM yani notebook belleği olduğu yazılı.
mi3.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı