MSI Nightblade MI3 vs Toplama Kasa

Marka takıntınız yoksa ve performansı görüntüden daha ön planda tutuyorsanız almanızı önermem. Bildiğim kadarıyla sadece kendi ürünleri kullanıyor. Sisteminizi kendiniz kurun.

GTX 1050 Ti ve 7. nesil i5'li bir sistem bu fiyata çok pahalı. Büyük ihtimal daha uygun fiyata 8. nesil bir sistem toplanabilir. Bu bilgisayarın pek bir ekstra özelliği de yok. Küçük de değil. Bu fiyata bundan daha iyi Mini ITX sistem de toplanabilir.
MSI kendi hazır kasalarında kendi ürünlerini kullanır.

Marka takıntınız yoksa ve performansı görüntüden daha ön planda tutuyorsanız almanızı önermem. Bildiğim kadarıyla sadece kendi ürünleri kullanıyor. Sisteminizi kendiniz kurun.
Sanırım siz toplayamamışsınız. Daha iyi bir sistem toplanabilir. GTX1060 dahil edilebilir.
Şöyle bir hatam oldu ben bu konuyu açtığımda ürün 4192 tl idi meğersem indirimdeymiş şuan 5112 tl sanırım siz indirimsiz halini gördünüz tabiki 5112 tl etmez ancak yok ben 4192 ye daha iyi sistem toplarım diyorsanız ben bu işten hiç anlamıyorum demektir ve tavsiye sisteminizi istiyorum çünkü bütçem o kadar dolar da yerinde durmuyor gerçi ama bütçem 1000 dolar diyelim.
Marka takıntım kesinlikle yok ama şöyle bir durum var dolar böyle devam ederse büyük ihtimal son kez kasa alıyor olacağım en azından mezun olana kadar yani 4 5 sene bozulmaması gereken bir sisteme ihtiyacım var adı sanı duyulmamış parçalar takıp 2 gün sonra bozulursa yerine koyamam o parçayı :/

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim beni bu üründen haberdar ettiğiniz için belki alırım tam kafamdaki kasa bir ssd eksik ve çok uygun fakat şöyle bir nokta var dikkat ederseniz ürün %25 indirimde şuan asıl fiyatı 5700 tl olarak belirtilmiş 4 5 sene götürmesindeki kastım ürün bozulmasın yoksa en iyi sistemi de toplasanız 5 sene sonra da her oyunu full ayarlarda oynayacaksın diye bir garanti vermek söz konusu değildir heralde.

Yok, bozulmaz dostum. Gayet kaliteli bileşenler koyulmuş. Ayrıca 4-5 sene full ayarlar olmasa da, 2-3 sene full ayarlarda oynatır, geriye kalan 2'sinde de Medium'dan düşmez evel Allah. 1050Tİ'nin ise ömrü çok daha kısa, belki 2 yıl belki 3 yıl.

O fiyat olayını her site yapar. Pek hoşuma giden bir taktik değildir ama sahte bir izlenim yaratmak için yaparlar. Bakın büyük indirim yaptık minvalinde. Bu onların dolandırıcı olduğu anlamına gelmiyor tabii ki. Hepsiburada, Vatan, Mediamarkt... hepsinde benzer vukuatlar gördüm. Süpermarketlerde de hep aynı taktik vardır. Fiyatı yükseltip büyük indirip yapıp, şok şok şok derler.

Bahsettiğim kasayı yaklaşık 1 aydır 8400 - 1060 ikilisiyle sistem kuranlara öneriyorum, bir aydır değişen tek fiyat 4200'den 4400'e çıkması oldu. Tabii cidden indirim kalkarsa o durumda üzücü olabilir.

Zaten o sisteme benzer bir sistemi ayrı toplamak da hemen hemen 4500-4600 bandına geliyor. Yani her türlü Nightblade tarzı hazır bilgisayarlardan daha iyi bir yapmış olursunuz. O Nightblade ayarında bilgisayarları genelde 3500'e topluyoruz burada, i3 8100 + 1050Tİ kombosunu yani. i3 8100 > i5 7400 bu arada.

kafamdaki tüm soru işaretlerini kaldırdınız tekrar teşekkür ederim stoklarında 63 ürün varmış onlar bitince indirim de bitecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…