MSI Notebook SSD Takmak Garanti Bozar mı?

Radaloa

Megapat
Makaleler
11
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Tıp Mühendisi
Arkadaşlar MSI marka notebook var elimde. Geçen aylarda kendim içini açıp boşta olan yuvaya mSATA SSD taktım. Acaba garanti bozuldu mu? Bunun dışında hiç bir şey yapmadım.

RAM veya SSD Upgrade'leri garanti bozulmaz. Özellikçe boşta duruyor zaten ama içini kendin açtıysan garantisi gitmiş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçini açtıysan garantisi sona ermiştir.

Geçmiş olsun o zaman bana

Bilip bilmeden yorum yapmış herkes!
MSI GE70 model laptopum var 1 ay önce aradım müşteri hizmetlerini garanti kapsamı dışında kalmadığını söyledi.
Fakat çıkan HDD'yi saklamamız garanti durumunda onunla birlikte göndermemiz gerektiğini de belirtti.
Bende SSD alarak gönül rahatlığıyla taktım kullanıyorum.

Dışarıdan yaptığınız her müdahale garantiyi bozar, bende bundan önceki bilgisayarımda Ram takviyesi yapmıştım oradan biliyorum. Bir kere açtınız mı bitmiştir ama boş ver, zaten garanti denilen zırvanın bir halta yaradığı yok, sonuçta her şeyi kullanıcı hatası olarak görüp para istiyorlar. Eeee ne anladım ben bu işten yemişim garantisini.

Ben mSATA yuvasına SSD takmıştım. Söküp takılan bir parça yok yani. Yalnızca garanti etiketini delmek zorunda kaldım.

İşte o etiket servis haricinde delindiyse garantiyi unut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…