MSI Notebook temizlik sonrası mavi ekran sorunu

ShaveThroughh

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Kısa bir süre önce MSI Notebook'ta fan temizliği yaptım. Bu arada da, RAM marka ve modelini görmek için RAM'i söktüm, sonra da güzelce aldığım gibi taktım. Onun dışında diğer parçalara hiçbir şekilde temasta bulunmadım. RAM'i sök-tak yaparken laptop'un bataryasını çıkartmadım, kablosunu çıkartmıştım. Acaba ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Bilgisayarda her şey güncel. Sadece bu temizliği yaptıktan sonra olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramlerin yerini değiştirip dener misin?
Merhaba, ''Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerek'' hatası alıyorum ramlerin yerini değiştiremem içini açmak istemiyorum garantiden sorun çıkarmasınlar diye.
Selamlar,
Bu bilgisayar/C:/Windows/Minidump klasörünü upload edip buraya link bırakırsan sorunun neyden kaynaklandığını görebilirim.
Merhaba, Söylediğiniz şekilde dosyayı araştırdım fakat bulamadım.

Ram çıkartıp takmak -eklemek, kasayı açmak Monster'de garanti dışına çıkmıyor. Monster garanti belgesini okuyun sitesinden. MSI Monster diye görmek nedir yahu...

Son düzenleme:
Ram çıkartıp takmak -eklemek, kasayı açmak Monster'de garanti dışına çıkmıyor. Monster garanti belgesini okuyun sitesinden. MSI Monster diye görmek nedir yahu...
Msi'da RAM-SSD-HDD eklemek-değiştirmek Garanti dışı bırakmıyor yetkililerle konuştum ben :)
Remlerin yerlerini değiştirip deneyin. Sorun %80 çözülecektir.
Cihazda WİNDOWS 10'u sıfırladıktan sonra fabrika ayarlarına döndürdüm yani şuanlık bir sıkıntı yok bakalım ilerki zamanlarda olucakmı deneyip göreyim bir sorun olursa ram'in şuanki konumunun yerini değiştiririm :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı